Komentáře k článku

Karel 06.05.2020

Zase někdo, koho vzrušují moje použité ponožky!!!! A dál - je uplně jedno jestli jíte chlebíček nebo kostku ve skluzu. Pokud jste normální člově, je vše v pohodě, a pokud jste prase ...

Vlasta 06.05.2020

Proč má někdo potřebu stále řešit ponožky v sandálech? Ponožky v sandálech nosili už vojáci v římských legiích, aby jim boty nedřely kůži. Pokud je ponožka přiměřeně vhodná ke zvolené obuvi, tak nevidím důvod proč ne. A mimochodem existují i pánské silonové ponožky právě do sandálů určené.

Evžen Vlasta 07.05.2020

V silonových ponožkách se noha potí dvakrát tolik a smrdí nepředstavitelně. Fuj.

kamila76 06.05.2020

Ale, etiketu mám někde.

olaf 06.05.2020

Ládo ty si koště

nea 07.05.2020

je třeba i přirozená inteligence

Jura 09.05.2020

Ponožky v sandálech se řeší jen u nás, podle každého kdo se cítí "světovej" je to hrozný přešlap, ale třeba v Kanadě se podivují nad tím jaké blbosti tu řešíme a každý si chodí jak mu vyhovuje. Osobně je mi to jedno, celý rok nosím kvalitní pohorky a proto sandály nepotřebuju ani v největším vedru, než se začne někdo divit myslím fakt kvalitní pohorky a ne njaké módní šunty na trojku z "Dajchmana".

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat