Komentáře k článku

Vasti1 11.09.2020

nevěnuji jim pozornost

Siraellen 07.07.2020

moc ne

nea 30.06.2020

mám jiné starosti ......

Jura 29.06.2020

Udělejte pokus. Dejte na hromadu 2x7 tun oceli a titanu ( ocelové hřídele, titanové pánve, části leteckých motorů atd.) na tu hromadu dejte svůj cestovní pas, vše polejte stovkami litrů leteckého paliva a podpalte. Jistě nejste tak hloupé a nevěříte konspiračním teoriím, takže můžete být v klidu, podle oficiální verze se v tom žáru 14 tun oceli a titanu vypaří ale váš pas zůstane neporušený.

helus 29.06.2020

O takových věcech nepřemýšlím.

glady 29.06.2020

takové teorie neposlouchám

aster 28.06.2020

Konspiračních teorií je spousta - to je fakt. Druhý fakt je, že hodně z nich je tak průhledných, že kdybyste ve škole dávali pozor v hodinách fyziky či chemie, bylo by vám to jasné. Ovšem s koronavirem je tu jedna věc jinak - ani odborníci se mezi sebou neshodnou, jak je to doopravdy a lidé mají strach - a podle toho reagují - jedni svůj strach maskují výsměchem a bagatelizováním, jiní nebezpečí přehánějí apod. - jako vždycky, když se jedná o něco, co je neznámé.

xxkouckaxx 28.06.2020

na takové hovadiny vůbec nereaguji

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat