Všímejte si varovných signálů ve svých snech

Zdál se vám nějaký zmatený sen? Pokuste se zapamatovat si ho i s detaily, protože určité věci mohou být špatnou předzvěstí pro váš vztah.

Zdál se vám opravdu bláznivý sen, na který musíte myslet ještě dlouho po probuzení? To znamená, že vás v bdělém stavu zaměstnává něco, co pak musíte zpracovat ještě ve snech. Už Sigmund Freud tvrdil, že studium a výklad snů můžeme považovat za důvěryhodný zdroj pro zkoumání lidské duše. A následující čtyři signály varují, že ve vašem vztahu není všechno tak docela v pořádku.

Pes

Psi jsou znamením kamarádství, loajality, přátelství a věrnosti. Pokud se vám ale zdá o umírajícím nebo nebezpečném psu, pak ve vašem vztahu chybí právě ty zmiňované ctnosti.

Loď

Lodě jsou signály našeho partnerství, voda zase zrcadlí naše emoce. Je-li voda neklidná a je příčinou, proč se loď potápí, znamená to, že i vašemu vztahu hrozí, že ztroskotá.

Loď, která se vychýlí od kurzu, naznačuje, že se váš vztah nachází ve stavu klidu a nenabízí žádný další posun.

Loď v nouzovém stavu nebo také vojenská loď jsou znakem pro to, že ve vašem vztahu panuje příliš mnoho konfliktů.

Kočky

Kočky ve snech symbolizují sexuální energii. Proto také není žádným překvapením, že zraněná, umírající, nebo dokonce mrtvá kočka znamená, že i vaše sexuální energie skomírá.

Útočná kočka by mohla ukazovat, že sexuální stránka vztahu je škodlivá a poškozující nebo že jste z jednání partnera v této oblasti rozzuřená.

Jízda v autě

Zdálo se vám, že sedíte s partnerem v autě? Pak je nejdůležitější otázka, kdo řídil? Protože tato osoba je také vedoucí silou ve vztahu a udává, jakým směrem budete mířit.

Pokud vám ve snu nefungovaly brzdy, mohlo by to být symbolem pro to, že byste měli ukončit neustále se opakující vzorec chování.

Jestliže auto nenastartovalo nebo zůstalo stát na cestě, je to jako nečinnost vašeho vztahu.

A auto, které se vymklo kontrole nebo to, které právě způsobilo nehodu, je největší varovný signál. Naslouchejte sama sobě, zda to neznamená, že i váš vztah stojí jen kousek od karambolu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat