Význam vašich erotických fantazií

Záhadný cizinec, trojka nebo otrok? Každý z nás v sobě nosí tajné sexuální fantazie. Zjistěte, co znamenají ty vaše.

Naše fantazie je kořením našeho života. Všechno, co se ve skutečnosti zdá nedosažitelné, můžeme ve svých fantaziích mít nebo dělat. A to platí i pro sex. Přesto mají právě sexuální fantazie mnohem hlubší podtext. Mohou být například výrazem nezpracovaných konfliktů.

Podle psychologů jsou sexuální fantazie naše malé osobní království, kde můžeme experimentovat bez omezení, odsouzení, a především bez studu a zpracovat tak naše reálné problémy. To znamená, že tak můžeme zjistit, co naše fantazie znamenají, díky tomu vyjádřit naše potřeby a přání a překonat strach.

Vrána k vráně…

Přitahuje vás sex s jinou ženou? To se rozumí – ženy jsou přece krásná stvoření. Možná máte mužů právě plné zuby a zároveň je pro vás ženské tělo tak důvěrně známé. Nemusí to vůbec znamenat, že máte lesbické sklony. Možná jen trochu bi, nebo jste jen hodně zvědavá.

Malá velká násobilka

Pokud sníte o více mužích, je vysvětlení jasné – zkrátka toužíte po obdivu. Sexuální fantazie s vícero muži mluví pro to, že potřebujete více pozornosti. Jste pravděpodobně spíše exhibicionistka než introvertka a líbí se vám mít moc na druhými. Zároveň si ale přejete být opečovávaná.

Podrobení a dominance

Touha po moci nebo podrobení nezřídka pramení v běžném všedním dnu. Možná musíte denně dělat těžká rozhodnutí, máte velkou odpovědnost a jste ta, která nakonec musí za rozhodnutí pykat. Žádný div, že se toužíte této role dobrovolně vzdát a přenechat ji jiným. A obráceně funguje princip stejně. Ve dne jste to vy, kdo se musí stále přizpůsobovat, a které ostatní dominují? Dokud tahle erotická hra baví obě strany, není důvod ji nehrát.

Sex v kabince

Vzrušuje vás už jenom ta představa, dělat to na nezvyklých místech? A myšlenka, že by vás mohl někdo nachytat, se vám líbí? Pak je za vaší fantazií pravděpodobně přání na více volnosti. Na veřejných místech se musíme chovat způsobně, dodržovat pravidla a rozhodně nepřekročit žádné hranice.

Sexy uniformy

Sexy policista, pohledný lékař, žhavý hasič nebo chytří piloti – hlavně v uniformě! Pokud vaši fantazii rozpalují právě tito muži, máte asi potíže s autoritami nebo naopak toužíte po ochránci. A kdo ochrání lépe než muž v uniformě?

Sex se šéfem na psacím stole

Jasná věc – pokud toužíte po šéfovi, chcete jen uspět na pracovním poli. Logické ne?

Kdo je ten chlápek?

Vzrušuje-li vás sex s neznámým cizincem, prahnete po dobrodružství a vášni, bez kompromisů a následků. Chcete sex s cizincem? Pak vás váš skutečný život nudí a vy si přejete přeskočit hranice.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat