Horoskop na květen 2021

Co si hvězdy připravily na květen letošního roku.

Beran

Hvězdy předpovídají pro ambiciózní Berany dobré podmínky pro obchody. Citliví lidé se musí připravit na malou krizi. Měli by zrevidovat svoje názory a soustředit se na rodinu. Ve středu vašeho zájmu by měla být harmonie ve vašem bezprostředním okolí.

Býk

Do popředí se v květnu dostanou soukromé záležitosti. Rodina, vztahy a přátelé budou váš hlavní zájem. Doma zajistíte přátelskou atmosféru tím, že bude následovat svoje osobní a pracovní zájmy. Řád a harmonie zavládne nejpozději 16. května.

Blíženci

V květnu budete mít velkou šanci zrealizovat báječný projekt. Všechno bude fungovat jako ve vašich představách, ale vás to ovlivní a změní některé důležité aspekty vašeho života. Důležité pro vás budou nejenom finance, ale i spirituální část vašeho života.

Rak

Květen bude ve znamení rodiny. Atmosféra mezi vámi a vašimi milými bude velmi napínavá. Budete podráždění a hádaví. Snažte se ale nepřenášet svoji frustraci na svoje nejbližší. Jen se vzájemnou podporou tímto turbulentním obdobím projdete rychle a bezbolestně.

Lev

Květen bude časem plánovat a změnit směr. Nesmíte ale přemýšlet jen o své budoucí kariéře, protože vaše emoce budou vyžadovat mnohem hlubší mysl. Budete vyzařovat odhodlání, flexibilitu jednání a trpělivost.

Panna

V květnu musíte vsadit jen sami na sebe. Pro udržení vaší pracovní pozice bude rozhodující, jak dokážete prodat svoje názory, myšlenky, ale i sám sebe. Nebojte se udělat rozhodnutí a ujasnit si věci, protože díky nedorozuměním vznikají jen velká nedorozumění.

Váhy

Květen pro Váhy vypadá velmi slibně. Kariéra se bude rozvíjet a povýšení dostane jasnější obrysy. Spokojenost v práci vám přinese dobrý pocit a energii na práci doma. Váhy-rodiče by se měli v květnu více zaměřit na problémy svých dětí.

Štír

Štíři se v květnu budou soustředit především na svůj spirituální život. Budete toužit po dlouho zanedbávaných pocitech. Budete se zajímat o otázky smyslu života a odpovědi vám pomohou najít dobročinnou organizaci nebo dobrovolnictví, protože díky pomoci druhým získáte pocit, že váš vlastní život má smysl.

Střelec

V květnu se budete zabývat rozvojem a seberealizací. Zapojíte se do nového podnikání, které nebude mít nic společného s vaší prací, ale spíše s vaším koníčkem nebo vášní. Pocítíte také nutkání naučit se něco nového v oblasti, kterou neznáte.

Kozoroh

V květnu vás přepadnou pracovní povinnosti, kterým jste podřídili celý svůj život. Jen pečlivě a odpovědně odvedená práce vám dodá klid a finanční jistotu. Páry tuto intenzivní fázi zvládnou statečně, všichni budou chápat, že na tom záleží vaše budoucnost.

Vodnář

Investice do vašeho rozvoje konečně přinese ovoce. V květnu můžete počítat s povýšením, zvýšením platu a sociálním statusem. Díky tomu přesunete rodinné záležitosti do pozadí a budete se soustředit na úspěch.

Ryby

Květen vám přinese malou změnu. Váš úspěch závisí na spolupráci pracovních kolegů a přátel. Musíte ukázat svoji flexibilitu, pokud to bude nutné. Spolkněte svoji pýchu a udělejte několik ústupků nebo kompromisů. Menší problémy, které se objeví na cestě, zmizí nejpozději do 23. května.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat