Pozadí při videohovoru o vás mnohé prozradí

Rozmazané, falešná vila nebo neuklizený pokoj? Co je při videohovoru vidět za vámi? A co to říká o vaší osobnosti?

Za poslední rok si videohovorů užil každý z nás více než dost. Mnohdy bylo potřeba rychle promluvit se šéfem nebo s kolegy, občas i s paní učitelkou, a nebyl čas řešit, co je za vámi. Z psychologického hlediska ale právě vaše pozadí o vás může prozradit více, než byste možná čekali.

Vypadat co nejlépe

Dům jako z katalogu, s výhledem na moře, přírodní motiv, který se perfektně hodí k barvě vašich vlasů nebo oblečení nebo barevné balonky, které odvedou pozornost od vaší bledé pleti. Všechno vaše oblíbené motivy? Pak patří do skupiny „pozérů“, a není to tak negativní, jak to právě teď zní. Zkrátka jen dbáte na to, aby všechno jako celek ladilo.

Hlavně bez přikrášlování

Pozadí? To je vám jedno! Jednak protože jste příliš pohodlní si nějaké pozadí vybrat, a jednak protože je pro vás autenticita důležitá. Váš vzkaz je jasný – komu se nelíbím takový, jaký jsem, ať jde klidně o dům dál. Nikdy byste ale nevystavili nic osobního nebo chaotického. Ale polička, která s vámi cestuje do každého nového bytu nebo obrázek visící nakřivo je zkrátka vaše „značka“.

Vždy ve středu

Důležitá na konferenci jste vy, ne to, co je za vámi. A tak ho rozmažete. Ostatní se mají dívat na vás a JEN na vás a nenechávat se rozptylovat okolními věcmi. Proto ale nejste nutně egoista. Možná rozostřené pozadí volíte i proto, že jste neuklidila, nebo proto, že váš byt je vaše soukromí.

Plno kreativity

Grand Canyon, westernové město nebo svět fantazie – každé ráno překvapujete kolegy novými kreacemi. A potají se těšíte, až vám někdo pozadí pochválí. Jste totiž super kreativní a necháváte ji rozvinout i při videohovorech. Jen si dejte pozor na dávkování, aby jí jednou nebylo až příliš.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat