Menstruační pomůcky ušly velký kus cesty

Největší chuť na milování máte během menstruace, kdy vám doslova blázní hormony? Pak možná oceníte menstruační houbu, která vám sex dopřeje i při krvácení. A jaké přednosti mají opakovaně použitelné kalhotky se speciální absorpční membránou?

O menstruaci se ve společnosti nahlas nemluví, ovšem ať chceme, nebo ne, je neodmyslitelnou součástí našeho života. A také vcelku výnosný byznys. Ostatně, z četných průzkumů vyplývá, že běžná žena při jednom měsíčním cyklu spotřebuje zhruba 20 kusů hygienických potřeb. A že jsou k mání jenom vložky nebo tampony? Dávno ne. V dnešní době jsou možnosti mnohem širší, praktičtější a šetrnější, a to nejen ke zdraví, ale i k přírodě. Jaké pomůcky naši zažitou klasiku odsouvají do pozadí?

Kalhotky jako velká úspora

Jsou měkké, příjemné, elegantní a klidně i krajkové.Je možné je nosit při běžných příležitostech i sportu, přičemž poskytují ochranu i na 12 dlouhých hodin a vydrží v kondici až dva roky. Leckdo by si je na první pohled spletl s běžným spodním prádlem, zdání ale klame. Menstruační kalhotky jsou vybavené speciální absorpční membránou, která se aktivuje prvním praním. Tato membrána bez problému pojme od 10 do 36 ml krve, což odpovídá dvěma až  čtyřem tamponům. Kalhotky se vybírají podle intenzity krvácení a střihu, který nositelce nejlépe vyhovuje. Mění se dvakrát až třikrát za den.

Kalíšek. Je potřeba mu přijít na chuť

Situace kolem „ženského kalíšku“ je taková ošemetná. Na jedné straně totiž budí nadšení, na druhé zase rozpaky. Tento opakovaně použitelný vynález vyrobený z odolného materiálu, nejčastěji pak silikonu, tvarem připomíná zvoneček. Po zavedení do pochvy se v něm shromažďuje krev, kterou je potřeba vylévat (většinou jednou až třikrát denně). Při správném zacházení se „trvanlivost“  kalíšku udává v rozmezí 5 až 15 let. Jeho používání chce, zejména tedy na začátku, trochu cviku, což uživatelky potvrzují. Důležité je prý mít trpělivost a nevzdávat se při prvních nezdarech.

Houba, se kterou si dopřejete i sex

Když se řekne houba, většinu z nás asi napadne ta na mytí celého těla. Ovšem pozor, k mání jsou na trhu i mořské houby menstruační. Jejich výhodou je menší velikost a velice jemná struktura, díky čemuž vynikají maximální savostí. Před aplikací do intimních partií se jen navlhčí pod tekoucí vodou a následně vyždímají. To stejné je potřeba provést i při každé výměně. Tyto houby bývají oceňovány hlavně z toho důvodu, že nevylučují milování během cyklu a ani jednoho partnera netlačí. Sluší se ovšem zmínit, že nenahrazují antikoncepci a nechrání proti pohlavně přenosným chorobám.

Veškeré názory a tvrzení jsou dílem autora článku. Případné citace jsou uvedeny.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:45
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat