Znamení zvěrokruhu se sklony k sebelítosti

Lidé v roli oběti se vždy vidí jako oběť a mají pocit, že jejich život neplyne správně. A takhle znamení horoskopu jsou v tom doslova přeborníci.

Když se někdo cítí jako oběť a přijímá tuto roli dobrovolně, většinou si myslí, že je vydán osudu napospas a nemůže na svém životě nic změnit. Takové osoby najdou vždycky nějakou výmluvu, proč nemohou jít za svými sny a čekají lítost okolí. Mnohdy se ale nejvíce litují oni sami. A i když to samozřejmě neplatí o každém člověku, mají následující znamení horoskopu k takovému chování větší sklon.

Panna

Panny jsou neuvěřitelní perfekcionisté a plánují všechno do nejmenšího detailu. Jakmile ale udělají chybu, reagují často arogantně a staví se do obranné pozice, kdy se snaží jakékoliv viny zbavit. Někdy dávají vinu někomu jinému a staví se sami do role oběti a snaží se vymluvit se, aby hlavně, a to klidně za každou cenu, nebyl on ten vinný.

Rak

Raci jsou velmi citliví a vnímaví. Mnoho si berou ale příliš osobně a cítí se rychle uražení a zranění. Jakmile k takové situaci dojde, myslí si Raci, že celý svět je proti nim. Tohle vodní znamení se pak rychle změní v oběť a hraje si na trpícího. Pokud Raka někdo zradí, vymaže ho rychle ze svého života, ale ještě dlouho bude trpět. Podle nich jim okolí dopřává jen málo uznání a bere je jako samozřejmost.

Ryby

Ryby jsou upřímné, tolerantní a ochotné pomoci. Mají ale sklony také k tomu cizím lidem rychle a lehce uvěřit. Většinou investují svůj čas do špatných lidí a ti je nakonec zradí. Nos na lidi nemají Ryby právě nejlepší a do podobných situací se proto dostanou často. Ale vědí naprosto přesně, co s tím – vklouznou pak rychle do role oběti a litují se, místo aby danou osobu konfrontovali přímo.

Blíženci

Lidé narození ve znamení Blíženců se často srovnávají s druhými. Rychle znejistí, když vidí, že lidé kolem nich jsou úspěšní a oblíbení. Místo aby ale zkusili svoje životní podmínky změnit, přijmou Blíženci velmi rádi roli oběti a sami se litují.

Zdroj: astro, názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat