Komentáře k článku

Jan 22.01.2022

Nic proti, ale je to totálně mimo :))

šalený 20.01.2022

HUAWEI je to hnůj

Mirka 19.01.2022

Každý je přeci výjimečný.

Putin 19.01.2022

Da, všichni jste výjimeční

Xaver 18.01.2022

"Vědí také, že překážky na jejich cestě nejsou starosti, strach nebo bolest, ale lhostejnost a apatie." To je hodně odvážné tvrzení...z čeho autor čerpá? Z vlastní zkušenosti?

Jitka 18.01.2022

Přesně tak to vidim já. 😊

Tadeáš 18.01.2022

Když k tomu přidám " společenský introvert "co je navíc extrémní empatie v cítění se do cizí kůže i té vymyšlené , vidět věci cizíma očima ,tak i cítit utrpení druhých i např.naší planety ,ale né kvůli ubližování lidmi , protože lidi miluji za každý okolností. Naše minulost je krásná i temná ,naše budoucnost, prozatím taktéž, ale pořád je naše ,ani ten "Nejvyšší" nemá nás právo trestat , poslední soud atd. I přesto mi to nebrání věřit. A taky naše Zem se nám nechce mstít ani náhodou , Země je naše a my zase patříme ji od počátku o nás pečuje , a ví že celý vesmír je vlna a rovnováhy jsou dočasné ,tak jak je čas relativní. Rodiče se zlobí na své děti , když zlobí a když se dostanou do ohrožení ,ale pořád je milujou, tak jako nás miluje naše překrásná Země. Měj te rádi co nejvíc a pamatujte konspirace a doměnky jsou pro slabochy , upřímnost je cnost né ostuda. Vše je můj subjektivní pocit, poslední věta v článku dost přibližuje co tím básník myslel.

BoyMan 17.01.2022

Hmm

Zámorský Ladislav 17.01.2022

Monice článek zřejmě nasedl na její vlastní já. Nebo si nedovedu vysvětlit její okázalé podráždění.

Anonym Zámorský Ladislav 18.01.2022

Projevil jste nemalou davku empatie pane. Velice empatickym zpusobem.

Siraellen 17.01.2022

Myslím že ano

Dagmar 17.01.2022

Emoční člověk nemůže do popředí dávat své zájmy. To pak právě není emoční člověk, takový myslí jen na sebe. Hledání chyb jen u sebe je velká chyba. Říká vám něco chyby ve výchově? Jak dokáží zničit člověka? A ten má pak hledat chybu jen u sebe?A víte, že tak zničený člověk se těžko už předělá ať by sebevíc chtěl? Že naopak emočně silní druhým pomáhají, protože cítí s nimi a mnohdy to proto i různě odnesou, když se snaží pomoci a vrátí se jim to třeba ve zlém. Jakým právem tady píšete takové nesmysly. Ten článek mě připadá jen jako podpora sobeckých lidí, nikoliv chvála skutečně emočně silných. Nemáte o tom ani páru a nevím jakou cestou jste k tomuto dospěli. Asi hodně pochybnou. A štvete tím právě ty emočně silné. Zřejmě vám hloupost ze sobectví není cizí, jinak byste tohle nikdy nemohli napsat. Nikdy nikdo nemůže sám za to jaký je, to by měl vědět snad už každý. Neznám vás, stejně jak neznáte vy mě ale raději se jděte víc vzdělávat v oboru psychologie i psychiatrie...

Petr Dagmar 17.01.2022

4 dohody. Tam to je vysvětleno. Každý by měl vědět kdo ve skutečnosti je.

To Petr: Dagmar 18.01.2022

TWL Dusek tady se svou mnohokrate reprizovanou divadelni hrou dokazal zvratit 150 let vyvoje nejen humanitnich ved. Jeste ze astronauti neletaji do vesmiru podle toho, co je ve scenari Avatara. Ale jinak Avatar je dilo pekne se skvelym poselstvim. A Ctyri dohody taky, jen jen nejak potreba rozlisovat hranice vedou, umenim, zabavou, fikci, hledanim pravdy a jejim nalezenim. Dusek hezky hleda, ale... myslite si, ze uz nasel?

Esvo 16.01.2022

Pocit vzniká jako odchylka od předpokladu. Např. něco očekáváte a nic - vznikne pocit. Nebo očekáváte pohodu a něco vám do ní vlítne - vzniká pocit... To lze dobře využít tím, že vyvoláte očekávání a pak uděláte něco jiného. Ale vůbec to nemusí být zklamání...

Janka Esvo 17.01.2022

Prakticky jednoduché ale zaujímavé tvrdenie 🙂

Vera 16.01.2022

Když emoce zahlti tak Co?

Daniela Vera 16.01.2022

No, co , tak vidím, ten chaos, poznám, co to vyvolalo, nebo mohlo, většinou je to víc příčin najednou a vím, protože jsem nemocná, že to těžko zvládnu hned lusknutím prstu, proto s tím musím počítat a předvídat a když to probihá, dát si ten prostor. Znám hodně dobře. To nejde rozumem odstranit, to se prostě děje!

Zdenek 16.01.2022

Bez emocí bych rok před odchodem do důchodu neměnil zaměstnání. A v novém zaměstnání mě to baví již několik let po dosažení důchodového věku. Dokonce jsou vidět postupně se zlepšující výsledky:-)

Pavlína 16.01.2022

Jinak v 15 cti a jinak v 50 sáti ....

Daniela 16.01.2022

Člověk bez emocí je mrtvý člověk ,ochuzený o mnoho v životě.

cccv 16.01.2022

obsah clanku je same blabla

Wiky cccv 16.01.2022

Kdo neřeší své emoce nemůže pochopit ani emoce druhých a proto je pro něj článek jen blábolení.Empatie vám asi nic neříká,ale jde pouze o úhel pohledu a úroveň vědomí.

xxkouckaxx 16.01.2022

emoce jsou důležité

jana kratochvílová 16.01.2022

dokumetace

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat