Rok ovládaný negativní hvězdou Pět Žlutí

Rok 2022 je pod nadvládou vodního Tygra, alespoň podle čínského kalendáře. Tento rok přinese nové výzvy, odvahu a pozitivní změny. Abyste však využili potenciálu tohoto roku naplno, je potřeba se také zaměřit na odstranění negativních působišť, která jsou v tento rok obzvláště silná.

Řeč je o tzv. létajících hvězdách, které mění své působiště každý rok, a přinášejí tak pokaždé jiné výzvy a překážky podle sektoru, ve kterém se nachází. Nejškodlivější z nich je tzv. hvězda „Pět Žlutí“ neboli Wu Wang.

Střed domu a prostoru

Hvězda „Pět Žlutí“ se letos usídlí v samotném středu našich domovů (kanceláří, domů apod), čemuž odpovídá energetické centrum, proto je působení této hvězdy obzvláště nebezpečné. Pokud tuto hvězdu podceníte, může vám přinést neštěstí, katastrofy, spory, nehody či finanční ztráty.

Udržujte oblast v klidu

Abyste „žlutou pětku“ zbytečně nedráždili, vyhněte se hluku v této oblasti (televize, rádio, hlasitá hudba, stavební úpravy apod.). Rovněž se snažte netrávit zde příliš mnoho času. Nepořádejte v tomto sektoru večírky ani bujaré oslavy, a pokud máte ve středu domu krb, snažte se používat jiný zdroj topení, máte-li tuto možnost. Pokud se chystáte střed svého domu či bytu rekonstruovat (koupelna, toaleta, kuchyň), odložte to na další rok, anebo se to snažte stihnout v březnu, dubnu či květnu (případně až v prosinci či lednu).

Jak vliv nebezpečné hvězdy oslabit?

I navzdory tomu, že je „žlutá pětka“ letos obzvláště silná, protože v energetickém středu (a elementu země) je doma, dá se proti jejímu negativnímu vlivu účinně bránit. Rozhodně se v této oblasti vyhněte elementu ohně! To znamená: žádné pálení svíček, žádná červená či oranžová barva či trojúhelníkové a ostré dekorace. Takto byste hvězdě dodali ještě větší sílu! Její sílu naopak utlumíte elementem kovu, jež představují kovové dekorace, kulaté tvary a barvy: bílá, šedá, stříbrná a zlatá. Velkou službu vám prokážou čínské mince svázané na šňůrce zavěšené ve středu vašeho domu či bytu, případně tři zlaté ingoty vystavené v tomto sektoru.

Kdy je vliv „žluté pětky“ nejfatálnější?

Největší problémy vám hvězda přinese, pokud se v jejím působišti, tedy ve středu domu či bytu nachází: vchod, ložnice nebo další místnost, kterou hodně využíváte a trávíte v ní spoustu času. V těchto případech je „léčba“ sektoru skutečně naléhavá. Pokud totiž hvězdu neoslabíte, či ji snad dokonce budete vyrušovat hlukem, přinese vám velké ztráty, hádky, problémy a svou destruktivní energii může přenést i do dalších sektorů (kariéra, bohatství, rodina, děti apod.).

Zdroje: názor autora, fengshuiporadenstvi.cz,  Lilian Too: Flying star feng shui






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat