Není třeba se za všechno omlouvat

S omluvami je konec – alespoň v situacích, kdy by ženy měly sebevědomě stát za svým tělem a svými rozhodnutími. Alespoň za ty následující byste se nikdy, nikdy, nikdy neměly omlouvat.

Chápavé, skromné a přizpůsobivé – takové by dívky měly být. Není divu, že neustálé omlouvání máme v krvi. Ale s tím je ode dneška konec. Za tohle se omlouvat nikdy nemusíte (1):

Menstruace

Náladová a docela unavená – takto nás muži vidí v období menstruace. Za přirozené procesy v ženském těle se rozhodně omlouvat nebudeme. Promiňte, kluci.

Sexuální preference

Bez ohledu na to s kým a kde se bavíte, je to na vás. Dokud důvěřujete svým pocitům a děláte jen to, na co jste připraveni, není to věc nikoho jiného.

Práce na prvním místě

Snažili jste se získat svou vysněnou práci? Tak si nenechte radost nikým zkazit a pokračujte dál kariérním žebříčku. Pokud váš partner nebo přátelé nechápou, proč raději jdete spát, než abyste chodili po návštěvách, omluvy se od teď nedočkají.

Velikost prsou

Ať už malé, velké, kulaté nebo špičaté, prsa se objevují v různých tvarech a velikostech. To není důvod k omluvě, ale ve skutečnosti k oslavě. Pokud někomu vaše poprsí nevyhovuje, tak si ho nezaslouží.

Nezávislost

V minulosti aktivistky za práva žen bojovaly za to, abychom dnes mohly pracovat, volit a vést život, jaký chceme. Takže pokud rozhodujete o své budoucnosti a svém osobním blahu, nemusíte se nikomu omlouvat za sobectví nebo žádat o odpuštění.

Počet sexuálních partnerů

Smutné, ale pravdivé – pokud měníte své spolubydlící častěji než ostatní, musíte se vypořádat s předsudky. Proč? Protože aféry a sex na jednu noc nejsou pro ženy. Ale když jich vyzkoušíte dost, budete přesně vědět, co se vám líbí a co chcete. A za to se nechtějte ospravedlňovat.

Výplata

Bohužel, někteří muži mají stále problém, pokud partnerka vydělává víc. Ale to není důvod k omluvám – naopak docela dobrý důvod hledat nového partnera, který si vás a vašeho úspěchu bude vážit a bude na něj hrdý.

Porce jídla

Dnes jídlo z jídelny chutná opravdu výborně a jako dezert je tu ještě váš oblíbený dort. Místo, aby si užívali, mnozí se předem omlouvají větou: "Dnes jsem nic nejedl." Proč? Kolik toho sníte, je jen na vás, pokud se ve svém těle budete cítit pohodlně.

Zdroj: názory autora, (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5554531/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat