Každé znamení zvěrokruhu ovládá jinou část těla

V lékařské astrologii se předpokládá, že každé znamení zvěrokruhu ovládá specifickou část těla. Víte, která část je typická pro vás?

Medicína a astrologie již spojovaly starověké Řeky. V tzv. iatromatematice jsou různé části těla a nemoci přiřazené ke dvanácti znamením zvěrokruhu a dalších nebeských těles. Jakou část těla ovládá vaše znamení?

Beran

Ohnivé znamení Berana ovládá hlavu, včetně obličeje, mozku a očí. Proto jsou často náchylní k migrénám anebo nízkému tlaku. Masáž hlavy je tak pro Berana vždy účinnou pomocí.

Býk

Býk vládne nad krkem, včetně štítné žlázy a hlasového traktu. Že je krk zvlášť důležitý, je často zobrazen také vizuálně. Kromě toho jsou často obdarovaní intenzivně znějícím hudebním hlasem.

Blíženci

Vzdušné znamení řídí nervový systém, který zahrnuje také ramena, plíce, paže, ruce a prsty. V souladu se svým jménem Blíženci ztělesňují duplikaci těchto částí těla, které jsou rozdělené přímo uprostřed. Jsou náchylní k úzkosti a problémům s dýcháním.

Rak

Rak ovládá hrudník a žaludek. Vodní znamení je náchylné k zažívacím problémům a kolísání hmotnosti. Žena-Rak má často velké poprsí, muži mají naopak krásně vyrýsované prsní svaly.

Lev

Ohnivé znamení je spojeno se srdcem, páteří a horní částí zad. Lvi jsou dobrosrdeční, mají silnou páteř a je známo, že jsou stateční. Pokud lev nenásleduje svou vášeň, podle iatromatematiky, může to dokonce vést k srdečním onemocněním.

Panna

Panna vládne trávicímu systému, který zahrnuje také střeva a slezinu. Tito lidé mají obzvláště spolehlivý vnitřní pocit a intuici a dobře se starají o svou pohodu. Proto jsou také považovány za nejzdravější mezi znameními zvěrokruhu.

Váhy

Ledviny, kůže, bederní oblast, endokrinní systém a hýždě jsou pod vládou Vah. Vzdušné znamení má proto často obzvláště krásnou kůží a / nebo výrazný smysl pro rovnováhu.

Štír

Štíři jsou spojeni s reprodukčním systémem, střevy a vylučovacím systémem. Pokud jste se narodili v tomto znamení, pravděpodobně máte silnější sexuální apetit než většina ostatních znamení zvěrokruhu.

Střelec

Střelec vládne stehnům, bokům, játrům, hypofýze a ischiatickému nervu. Střelci mají často obzvláště krásné nohy. Kromě toho je sport pro Střelce jako stvořený, takže v krátké době mohou dosáhnout atletického vzhledu.

Kozoroh

Kozoroh ovládá kolena, klouby, kostru a zuby. Kozorozi často rádi jedí, ale mají také jemnou kosterní nebo kostní strukturu. Zejména jejich kolena by si proto zasloužila dobrou ochranu.

Vodnář

V iatromatematice jsou Vodnáři spojení s kotníky, lýtky, holeněmi a oběhem. Zatímco jejich nohy jsou obvykle dobře vyrýsované, mají problémy s Achillovou patou. Krevní oběh je také poměrně citlivý.

Ryby

Vodní znamení ovládá nohy, prsty, lymfatický systém a tělesný tuk. Ryby mají tendenci ke korpulentnosti, zejména na obličeji. Kromě toho milují uklidňující ošetření nohou, ale také chtějí jsou občas trochu neohrabané a často klopýtají.

Zdroj: www.freundin.de/lifestyle-astrologie-koerperteil-wird-jedes-sternzeichen-regiert







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat