Suvenýry odcizené z hotelového pokoje

Odvézt si nějaký ten suvenýr z hotelového pokoje, kde jste trávili dovolenou? Proč ne, že? No – stále platí, že pokud si to nekoupíte, je to krádež. Ale pokud se teď červenáte, že jste si vzali hotelové mýdlo nebo snad ručník, vězte, že rozhodně nejste sami! Co všechno se krade?

Jéé – skvělé mýdlo! A nevypadá ten župan útulně? Stejně toho tady mají moc, ne? Zdá se, že myšlenky, které mnozí znají. Protože podle nového průzkumu (1) vyhledávače letů Swoodoo se každý druhý člověk v prázdninovém hotelu stal zlodějem. Obzvláště oblíbené jsou šampony a kondicionéry. Velké oblibě se ale těší i pantofle a župany. Někteří dokonce uvedli, že si s sebou vzali baterie z dálkového ovladače. Jaké věci mizí z hotelového pokoje nejčastěji?

Nejčastěji se kradou tyto věci:

Šampon/kondicionér (skončí ve 30 procentech dovolenkových kufrů)    

Produkty osobní péče (26 procent)          

Pantofle (10 procent)                          

Kávová kapsle nebo čaj (9 procent)   

Ručník(y) (8 procent)           

Župan (8 procent)

Brýle (5 procent)               

Věšáky (5 procent)                     

Příbory (5 procent)                    

Dekorativní předměty (5 procent)   

Bible (3 procenta)

Baterie z dálkového ovládání (3 procenta)

Kdo krade víc?

Podle studie (2) se zdá, že ženy mají o něco kratší prsty než muži. 47 procent respondentek uvedlo, že si z hotelu nikdy nic nevzalo, oproti 41 procentům mužů. V mezinárodním srovnání si Britové a Francouzi „nevratnou výpůjčku“ nerozmýšlí asi 33 procent a Dánové a Němci jsou spíše váhaví střelci: U našich severních sousedů 40 procent dotázaných uvedlo, že ze svého hotelu nikdy nevzalo nic z uvedeného seznamu.

Zdroj: (1) www.dw.com/en/5-unusual-things-european-guests-steal-from-hotel-rooms/a-40188461, (2) www.telegraph.co.uk/travel/news/Revealed-the-nationality-most-likely-to-steal-from-hotels/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat