Žádostí o ruku je na Vánoce stále nejvíce z celého roku

Ach, ty svatby! Co nevidět tu jsou vánoční svátky, během kterých po celém světě proběhne zhruba sto tisíc žádostí o ruku. Možná i vy učiníte jedno z nejdůležitějších životních rozhodnutí a slíbíte své drahé polovičce, že s ní půjdete k oltáři!

„Vezmeš si mě“? Tak tuto takřka posvátnou větu touží slyšet nejedna žena. I vy si v myšlenkách často představujete, jaké to asi bude, až před vámi partner konečně poklekne? Právě teď se vysněná žádost o ruku může proměnit v realitu. Blíží se přece Vánoce!

Dárek, který vezme za srdce

Že je na nasazení prstýnku ideální Valentýn jakožto oslava všech zamilovaných? Možná ano, ale nejfrekventovanějším obdobím zásnub je podle statistik stále poslední prosincový týden. V tomto období se prý po celém světě uskuteční přibližně sto tisíc návrhů, přičemž se otevře i stejné množství malých sametových krabiček se šperky. Naprosto nejoblíbenější je Štědrý den, ovšem i na první svátek vánoční a na Silvestra se žádá o ruku ostošest. Takže se klidně může stát, že i na vás bude pod stromečkem čekat jedno třpytivé překvapení!

Důležitý krok v kruhu rodiny

„Toto načasování je ideální, protože se po všem tom shonu konečně zastavíme a trávíme vzácný čas se svými blízkými. Kdy tedy jindy učinit takové rozhodnutí, než ve společnosti rodiny a nejlepších přátel. Má to logiku, že? Když si člověk představí tu kouzelnou atmosféru okolo, vůni jehličí a cukroví i příslib vánočních zázraků, copak snad existuje lepší příležitost? A je to praktické i kvůli konání sňatku.

Léto jako perfektní svatební čas

Nejvíce žádostí o ruku tedy probíhá během nadcházejících nejkrásnějších svátků. A stejně tak se nejvíce svateb organizuje v létě. Náhoda? Ale vůbec ne. Ne nadarmo se říká to pověstné „do roka a do dne“. I výše jmenovaný Hamish Shephard ze své vlastní zkušenosti potvrzuje, že co se u stromečku „upeče“, to se hned v lednu začne pomalu realizovat.

Zdroje: www.gq-magazine.co.uk/lifestyle/article/christmas-proposal







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat