Granule pro kočky: Proč je značka Brit Care skvělou volbou

10.05.2023 | Zajímavosti

Jako majitel domácích mazlíčků chcete přirozeně zajistit, aby měla vaše kočka tu nejlepší možnou péči. A pokud jde o její výživu, není prostor pro kompromisy. Výběr správného krmiva pro kočky může znamenat velký rozdíl ve zdraví a štěstí vašeho kočičího společníka. Zde přichází na řadu Brit Care – značka, která si zakládá na poskytování vysoce kvalitních ingrediencí ve svých granulích pro kočky. V tomto článku se s vámi podělíme o mnoho důvodů, proč je zrovna Brit Care vynikající volbou pro výživu vaší kočky.

Proč zrovna Brit Care?

Brit Care je známá značka v oboru krmiv pro domácí zvířata. Specializuje se na výrobu vysoce kvalitních granulí pro kočky a psy. Společnost si zakládá na tom, že používá pouze ty nejlepší přírodní ingredience – bez umělých konzervantů, barviv nebo dochucovadel. Granule pro kočky Brit Care jsou navíc formulovány tak, aby vyhovovaly nutričním potřebám a preferencím všech koček.

Pokud jde o výběr těch nejkvalitnějších granulí pro kočky, je důležité věnovat pozornost složkám použitým v produktu. Dobrou zprávou je, že ingredience použité v granulích Brit Care jsou pečlivě vybírány tak, aby kočkám poskytovaly vyváženou a výživnou stravu. Hlavní složkou většiny granulí pro kočky Brit Care je kvalitní maso, jako je kuřecí, krůtí nebo losos. To poskytuje kočkám základní bílkoviny, které potřebují k udržení zdravých svalů a orgánů. Kočičí granule Brit Care mohou navíc obsahovat různé druhy zeleniny, ovoce a bylinek, které poskytují základní vitamíny, minerály a antioxidanty pro podporu celkového zdraví koček.

Široká škála, která uspokojí různé preference a potřeby vaší kočky

Značka Brit Care se také pyšní tím, že nabízí širokou řadu granulí, které mají různé receptury, a dokážou tak uspokojit různé preference a požadavky kočičích mazlíčků. Nyní se podíváme na ty nejznámější druhy granulí pro kočky Brit Care, ze kterých můžete vybírat.

Granule pro sterilizované kočky

Sterilizované kočky mají specifické nutriční potřeby, protože jsou náchylné k přibírání na váze a problémům s močovými cestami. Granule Brit Care pro sterilizované kočky jsou navrženy tak, aby poskytovaly vyváženou výživu při zachování zdravé hmotnosti. Receptura obsahuje vyváženou směs bílkovin, tuků a sacharidů, aby vyhovovala jedinečným potřebám sterilizovaných koček.

Granule pro koťata

Koťata mají jedinečné nutriční požadavky, protože potřebují více kalorií, bílkovin a tuku k podpoře jejich růstu a vývoje. Granule Brit Care pro koťata jsou speciálně navrženy tak, aby vyhovovaly jejich specifickým nutričním potřebám. Receptura obsahuje kolostrum pro posílení obranyschopnosti, taurin pro zdravý zrak a především vysoce kvalitní bílkoviny pro podporu vývoje svalů a orgánů koťátek.

Granule pro kočky s citlivým žaludkem

Kočky s citlivým žaludkem vyžadují stravu, která je snadno stravitelná a bez běžných alergenů. Granule Brit Care pro citlivé kočky obsahují omezený počet přísad a neobsahují obiloviny, sóju a mléčné výrobky. Naopak obsahují probiotika, prebiotika a vysoce kvalitní bílkoviny z čerstvého kuřete a kvalitní krůty.

Granule pro kočky na kůži a srst

Kočky s dlouhou srstí vyžadují stravu, která podporuje zdravou kůži a srst. Kočičí granule na kůži a srst obsahují vysoce kvalitní bílkoviny z kvalitního masa a ryb. Spolu s esenciálními mastnými kyselinami tak dokonale podporují zdravou a lesklou kůži a srst koček. Toto složení je také vynikající volbou pro kočky s dlouhou srstí, protože pomáhá předcházet padání chlupů.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:49

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat