Komentáře k článku

Mona 19.05.2023

Já používám převážně vložky a někdy tampony

Petra Novakova 19.05.2023

Ja myslím, že by mi vypadl.

Sallome Petra Novakova 19.05.2023

A kam by Vám měl padat? Nepředstavujte si prosím, že máte tam dole dutinu ve tvaru roury :), ve skutečnosti jsou ty svaly docela pěkně přimknuté a to i ve vyšším věku, kdy je tělo ochablejší. Navíc se dělají minimálně 2 velikosti. Jedna pro ženy a dívky, které ještě nerodily a další pro ženy po porodu, které mají to svalstvo právě povolené. Používám ho už 3 rokem a jsem spokojená. Z počátku jsem měla strach a nosila jsem jako pojistku ještě klasickou vložku. Za sebe mohu doporučit.

Katy 20.05.2023

Používám kalíšek 15 let a nemůžu než doporučit. První mi vydržel 10 let, další zatím pět. Neměnila bych za nic na světě!

Mirka 20.05.2023

Kalíšek používám od porodu dvojčatech už 17 let a neměnila bych.

Božena 20.05.2023

Vūbec netuším, jak to funguje 🤔

Sallome Božena 21.05.2023

Zdravím, mrkněte na youtube. Je tam dost videí jak kalíšek používat. Horší to budete mít až si ho budete kupovat. Na trhu je totiž strašné množství typů. Přeji šťastný výběr. Mně mimo jiné pomohl i od nepříjemných křečí při menstruaci.

Emilie 21.05.2023

Hrozně lituju, že jsem ho nezačala používat dříve, rozhodně to chce trpělivost při prvních pokusech, ale určitě to stoji za to..Mam opravdu silný menses a kalisek mi to zvládne udržet..

Simuš 06.08.2023

Kalíšek používám cca 6-7 roků. Nechápu, že jsem bez něj mohla dříve fungovat! Cítím se během periody mnohem komfortněji. 🍀

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat