Komentáře k článku

Alzbeta1989@seznam.cz 21.01.2024

Já kreslení úplně miluji. Používám fixy a gumovací péra. Jsou pro mě lepší, než tenké tužky a lépe se mi drží. Kreslím do památníku, sešitů bez linek nebo záznamní knih,velikost A5. Nosím to všude s sebou. Malovat neumím, ale ráda tvořím vlastní vzory a kreslím mandaly. Taky mívám deprese a tohle kreslení je pro mě nejlepší terapie. Lidi by měli zkoušet kreslit a třeba si i najít vlastní téma.

Siraellen 01.08.2023

To není nic pro mě

Libuš 26.07.2023

Kdybych se musela podívat na své čmáranice, asi bych měla depresi

Alzbeta1989@seznam.cz Libuš 21.01.2024

Že začátku jsem to vnímala stejně jako vy. Myslela jsem si, že kreslit neumím. Ale moc jsem to chtěla dělat. Nejdříve to u mě byla jen taková změť čar, čmáranice. Ale pokračovala jsem a už to dělám asi šest let. Kreslím docela hezké vzory, které se líbí mě i mým blízkým. Jde jen o chuť to zkusit a chce to čas.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat