Země světa s nejobdařenějšími ženami

Jako doplněk k tabulce průměrné velikosti pánského přirození je k dispozici i mapa průměrné velikosti ženských ňader, respektive košíčků – srovnaných podle země původu. Které dámy si kupují větší spodní prádlo a jak si vede Česká republika?

Různá označení velikostí ženských ňader a odlišná měřítka pravidelně způsobují zmatek. Na celém světě existuje nejméně šest systémů velikostí, všechny přitom sestávají z čísel a podobných písmen. Navíc záleží na výrobcích, kteří tyto systémy pro své vlastní produkty obměňují.

Například americká velikost „34C“ odpovídá britské velikosti 34D a EU velikosti 75D. Ve Francii je to 90D a v Austrálii 12C. Kdo se v tom má vyznat? Aspoň že je jasno v tom, kdo má největší prsa. Dle velikosti košíčků (1) mají nejobdařenější ženy Norsku, na Islandu, ve Spojeném království a USA, nejmenší velikosti jsou zaznamenány ve střední Africe a jihovýchodní Asii. Data jsou ovšem pouze orientační.

Mezinárodní velikosti podprsenek

V některých případech velikost podprsenky nemá se skutečnou velikostí ňader nic společného. Nejčastějším důvodem je to, že ženy často nosí příliš malé spodní prádlo, za čímž stojí zejména finanční důvody, zejména v chudších zemích.

V těch vyspělejších je to o něco lepší, ženy čím dál častěji využívají služeb specializovaných prodejen. Díky bohu! Nesprávně zvolená velikost podprsenky má za následek nejen optickou deformaci poprsí, ale při delším nošení způsobuje bolesti zad a samotných prsou.

Velikost podprsenky a obezita

Celkově je zarážející, že zvětšená velikost prsou se často vyskytuje v zemích, kde je problémem i obezita. Obecně vzato, ženský prs se skládá z velké části z tukové tkáně a žláz. Tvar prsou také závisí nejen na genetických faktorech, ale také na obsahu tuku a složení pojivové tkáně. Třeba průměrná žena v jihovýchodní Asii je vysoká asi 1,53 m a váží méně než 55 kilo. To se samo o sobě logicky pojí s menšími ňadry. Češky si však nestěžují.

Na internetu je mnoho seznamů, které ilustrují velikost podprsenky a prsou podle zemí. Z jiného průzkumu (2), do kterého se zapojila i Česká republika, vyplynulo, že naše ženy se s uváděnou průměrnou velikostí D řadí mezi vnadnější země. Ale má to malý háček. Tvůrci této mapy ale neuvádějí, zda byly zohledněny prsní implantáty.

Zdroje: (1) www.worlddata.info/average-breastsize.php, (2) www.news.com.au/lifestyle/beauty/face-body/breast-map-reveals-how-aussies-compare-on-the-global-cup-size-scale/news-story/4dc1fd7212dcb4af5a73a0f59540bbe4






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Želví maso

(2 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat