Z krásné dívky je »plastová panenka«: Takhle vypadá živoucí Barbie! (FOTO)

Osmadvacetiletou Ukrajinku Valerii Lukjanovovou zná celý svět jako živoucí Barbie. Blondýna šokuje nejen vzhledem, ale také svými prohlášeními, že se stravuje jen vzduchem a sluncem a komunikuje s mimozemšťany. Smířit se ale musí s těžkou konkurencí, která přichází přímo z její země. Jedenadvacetiletá Alina Kovaleskaja z Oděsy má prý dokonalejší rysy v obličeji. A nemusela kvůli nim ani na plastiku.

Stačí, aby si obří oči, maličké rtíčky a pršáček vhodně nalíčila. Ihned se promění v plastovou panenku. A pozor! Tahle Barbie ještě nemá Kena, ačkoli po něm celým srdcem touží.

Alina se prezentuje na videoportálu YouTube, kde její klipy viděly už stovky tisíc lidí. Na ruské sociální síti VK má oddané fanoušky, kteří ji sledují denně. Kontaktují ji především muži, mezi nimiž si ale dosud nevybrala. Čeká na skutečného Kena, který bude nejen krásný, ale také bohatý, vzdělaný a gentleman.

S Valerií – rovněž z Oděsy – se Alina dobře zná. Bývaly kamarádky. Jenže když začala mladší z živoucích panenek konkurovat té starší vzhledem a počtem fanoušků, přátelství se proměnilo v zášť.

Alina nemá zatím žádné plastiky, na rozdíl od Valerie, ale ke vzhledu Barbie si pomáhá výrazným líčením a kontaktními čočkami, které jí propůjčují duhovky jako od panenky. Mladá dívka studuje psychologii a sociální práci na Oděské univerzitě a touží po rodině a dětech.

Lukjanovová proslula v posledních dvou letech řadou bizarních prohlášení. Loni v rozhovoru pro magazín GQ kupříkladu tvrdila: „Etnika se dnes míchají, takže dochází k degeneraci, takhle to prostě nikdy nebývalo.“ A míní, že kvůli míchání ras musejí lidé spoléhat na plastiky. Sama jich má přitom několik.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat