V Austrálii otevřeli první restauraci pro pejsky

08.08.2010 | Zajímavosti

V australské restauraci Chew Chew se majitelé pejsků musejí mít na pozoru. Nejsou tam totiž těmi, kolem koho personál skáče, ale těmi, kdo je v podniku trpěn. Tak, jak to jen ve většině podniků zažívají právě pejskové. Chew Chew je totiž zřejmě první restaurací světa, kde o pejsky pečují, hostí a připravují jim vybrané pochoutky.

Na menu jsou přitom jídla podobná těm lidským, takže pejsci si mohou dopřát hovězí steak s houbami, kuřecí křídla, rybí polévku či jehněčí kosti. A pro pejsky jsou připraveny i kávové lahůdky, takže čtyřnohý chlupáč si může dopřát „psíčino“ zasypané sušenými játry.

Výrobky a pokrmy podniku Chew Chew si ale mohou majitelé pejsků objednat i online a nechat poslat či dovézt.

Neobvyklou restauraci si letos v červnu otevřela expertka na výživu psů Naoko Okamotová. „Začala jsem s bio sušenkami pro psy a doplňky výživy a prodávala je v obchodech. Tři roky jsem sledovala to, co zákazníci hledají a chtějí,“ uvedla majitelka podniku pro Sydney Morning Herald.






Celkem 0 komentářů

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat