Komentáře k článku

Nada 29.05.2017

Trpím migrenami a když čtu jak po bylinkach a různých obkladech migrena prejde,pak nevím proč toto nepředepisuje a neradi lékař. A nebo většina lidi má jen bolest hlavy a neví co je migrena. Protože akupresura, masáže, bylinky a jiné a jiné vždy nejprve zkouším a pak to dojde až tak, ze skončím na kapacce. Takže ???

vivi11 30.01.2017

občas ji mám bohužel

renda4141 10.01.2017

Co jsem přestala kouřit, tak nevím co je migréna.

snegurka 05.01.2017

Na migrénu trpím.

kamila76 26.11.2016

migrénami naštěstí netrpím *17*

Vašek 25.11.2016

Trpím migrénou léta. V poslední době mi pomáhají léky s triptany. Musí se ale vzít okamžitě. Já mám oční jiskření a skoro nic nevidím půl hodiny, ale léky zaberou, takže jsem bez bolesti.

RNDr.Marie Mackerlová 25.11.2016

Nevím, jestli dotyčný pisatel migrénou někdy trpěl a zda šlo opravdu o migrénu. Protože kdyby bylo tak snadné se jí zbavit, tak by se s ní statisíce lidí neléčily a netrpěly. Na výzkum migrény se vynakládá velké množství peněz, dokonce není ani zcela jasné, co ji vyvolává a jak vlastně probíhá. Ví se jen, že často nepomáhá vůbec nic a člověk to prostě musí ty tři dny vyležet. Je to nemoc příšerná a kdo jí zažívá opakovaně, je chudák. Říkám to z vlastní zkušenosti, kdy jsem se bála jít do práce, jet autem apod., aby mi tu bolest něco nevyvolalo.

jitka 25.11.2016

neznám nikoho kdo je diagnostikovaný migrenik že by mu toto pomohlo,často ani nezaberou léky přímo na migrény dělané.....at už v podobě nosních prejů,čípků,náplastí ...tablety jsou většinou neúčinné z důvodu zvracení,problém je i kolikrát s čípky dnes se hodně zaměnuje pravá migréna s obyč.bolestí hlavy nebo tenzními bolestmi

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat