Komentáře k článku

jitka 25.11.2016

neznám nikoho kdo je diagnostikovaný migrenik že by mu toto pomohlo,často ani nezaberou léky přímo na migrény dělané.....at už v podobě nosních prejů,čípků,náplastí ...tablety jsou většinou neúčinné z důvodu zvracení,problém je i kolikrát s čípky dnes se hodně zaměnuje pravá migréna s obyč.bolestí hlavy nebo tenzními bolestmi

RNDr.Marie Mackerlová 25.11.2016

Nevím, jestli dotyčný pisatel migrénou někdy trpěl a zda šlo opravdu o migrénu. Protože kdyby bylo tak snadné se jí zbavit, tak by se s ní statisíce lidí neléčily a netrpěly. Na výzkum migrény se vynakládá velké množství peněz, dokonce není ani zcela jasné, co ji vyvolává a jak vlastně probíhá. Ví se jen, že často nepomáhá vůbec nic a člověk to prostě musí ty tři dny vyležet. Je to nemoc příšerná a kdo jí zažívá opakovaně, je chudák. Říkám to z vlastní zkušenosti, kdy jsem se bála jít do práce, jet autem apod., aby mi tu bolest něco nevyvolalo.

Vašek 25.11.2016

Trpím migrénou léta. V poslední době mi pomáhají léky s triptany. Musí se ale vzít okamžitě. Já mám oční jiskření a skoro nic nevidím půl hodiny, ale léky zaberou, takže jsem bez bolesti.

kamila76 26.11.2016

migrénami naštěstí netrpím *17*

snegurka 05.01.2017

Na migrénu trpím.

renda4141 10.01.2017

Co jsem přestala kouřit, tak nevím co je migréna.

vivi11 30.01.2017

občas ji mám bohužel

Nada 29.05.2017

Trpím migrenami a když čtu jak po bylinkach a různých obkladech migrena prejde,pak nevím proč toto nepředepisuje a neradi lékař. A nebo většina lidi má jen bolest hlavy a neví co je migrena. Protože akupresura, masáže, bylinky a jiné a jiné vždy nejprve zkouším a pak to dojde až tak, ze skončím na kapacce. Takže ???

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat