Komentáře k článku

Iva 26.12.2019

To není DIETA 😁, ale stravovací styl 😉

Věruška 26.12.2019

Běž do ..., matko na mateřské! Napřed se dovzdělej, když máš dlouhou chvíli a mimino tě nebaví a pak MOŽNÁ můžeš někomu radit. Nechápu tyto ženské, za pár usmolených grošů si tady honí ega.

Trémon 26.12.2019

To je jen jiný název, bez příloh a cukru už je to skoro dělená strava. Rafinovaný cukr klidně oželím, kupované sladkosti a ochucené jogurty a minerálky, jenže cukr je skoro ve všem. Nevzdám se ovoce, má cukr taky, i když fruktózu. Přílohy jím v malém množství. Naštěstí si o tajli nemusím dělat starosti.

Katka 27.12.2019

:-OJmenuje se to "low carb" a úplně v klidu se na tom dá fungovat celý život. *11*

gaabuska 27.12.2019

Přesně tak,je to stravovací styl a je potřeba takhle jíst pořád. Zbavila sem se ošklivých zánětů v těle.

Zdenek 27.12.2019

A o to jde,udělat z lidí ovce,protože náš mozek jede na cukr a vy mu ho seberete.

Marek Zdenek 30.12.2019

Pokud je v krvi málo glukozy dokáže si ji samo tělo za pomocí jatry vytvořit.;-)

Ajka 27.12.2019

Cukr alespoň v ovoci a luštěnin bych jako velmi prospěšné potraviny nevzdala, takž e za mě rozhodně ne.

Bohdana 27.12.2019

Zrušila jsem veškeré cukry i v ovoci a dá se to. Místo přílohy si dávám zeleninu. Jednou za týden si dám i pivko a pohoda. Kila jdou dolů sami a já se cítím úžasně.

Karla 27.12.2019

Whole30 je paleo ditea-ne Low Carb (rozdil je v tom, ze v paleo se nejí ani mléčné výrobky-jde o pouze základní potraviny X u LC se omezuje hlavně ovoce, ale smí se mléčné v.). V článku zmíněný program je na třicet dní a má smysl. Vyloučí totiž nejčastější alergeny z potravy a prozánětlivé potraviny. Ještě k dalšímu komentáři-dieta je upravené stravování vedoucí k jistému cíli (pouze jedním z cílů je hubnutí). Já třeba skončila na Low Carb kvůli onemocnění štítné žlázy a nikdy mi nic na to nezabralo jako tohle..... a že jsem toho zkusila.... Obecně když se podíváte do Low Carb skupiny, zjistíte, že na ní skončila hromada zoufalých lidí, kterým medicína neumí relevantně pomoci. Třeba pro diabetiky druhého typu existuje poměrně rozsáhlá skupina na FB. Hodně z nich se zbavilo prášků...... prostě to pro někoho je cesta.... Nevidím nic špatného na zelenině a masu, vejcích...

Zdeňka Hal 28.12.2019

Držela jsem ji také a to 90 dnů na radu terapeutky TČM a budu pokračovat dál. Nesrmírně se mi ulevilo. Kromě toho jsem zhublaa pookřála jak fyzicky, tak psychicky. l

libor 29.12.2019

Dobrá volovina.Cukr palivo nejen pro mozek,ale třeba i pro játra.Který blb tohle vymyslel...

Tatiana 17.05.2020

Volovina je to, že to nejde. Jsem na této stravě třetím rokem a funguju bez problémů. Mozek cukr doopravdy nepotřebuje, vše potřebné pro fungování si tělo umí vyrobit i bez toho bílého jedu. A jíst opravdové jídlo bez těch průmyslově vyráběných sra.ek je prostě požitek.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat