Komentáře k článku

konatovka 13.06.2017

Jsem ráda, že jsem již v důchodu, odpracovala jsem 42 let.:-O

Maryška konatovka 13.06.2017

Já letos 43 a do důchodu mám ještě pět, tedy pokud se dožiju. Ach jo.

karolína 13.06.2017

Já bych se jen ráda zeptala paní redaktorky, jestli přemýšlí o článku, kde by nám sdělila, jak 50 letá vdova může pracovat na zkrácený úvazek, aniž by se stala bezdomovcem a nepošla hlady....

Lenka 13.06.2017

Všichni přece nepracují v kanceláři.Už vidím jak zdravotní sestra pracuje z domova.

Roman 13.06.2017

No to by chtěl asi každý zvolnit, za stejné peníze, ale to asi jako nejde. Bylo by dobré psát reálné věci.;-)

anonym 13.06.2017

Pár let před penzí by se mi líbilo pracovat na kratší úvazek, ale sotva jsem poslala děti do života, teď se potřebuji alespoň skromně zajistit na penzi. Bez práce na celý úvazek a single? Utopie. Možná v penzi, ale bude mít zaměstnavatel zájem o zkrácený úvazek nebo práci na dohodu? Spíš ne.

Natali 13.06.2017

Tak to je vtipné, jasně, že bych ráda zvolnila, je mi 45, ale nemůžu si dovolit částečný úvazek. Jednak buď budeš na plný nebo běž a jednak při platech žen si málokdo může dovolit snížit příjem, protože to už pak není o utáhnutí opasku, ale boj o přežití. Autor článku žije kde????

Novotná 13.06.2017

Zkuste si sehnat nové zaměstnání ve věku cca 45 na kratší úvazek. Mám na mysli kvalifikované zaměstnání pro VŠ. Dost kratších úvazků jsou na pozici junior tj. pro studenty VŠ či mladé.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat