Komentáře k článku

Jana 16.03.2020

protože o škodlivosti alobalu a to v souvislosti s hliníkem jsem slyšela už před desítkami let.Nepoužívám!!!!

Kuchař - amatér 16.03.2020

Zaplať pánbůh za alobal.

franta 16.03.2020

A co léky v blistru z alobalu.To až EU zakáže*3*

,artin_nerudy 16.03.2020

Výzkumný pracovník chemické technologie je lékařský odboník? takových už tady bylo - ale důkazy jaksi chybí

Míra Mrázek 16.03.2020

Efrem Užumbara PhDr. publikoval svoji práci že samotné jídlo škodí lidskému organismu, jistě to budou kolegové *3* Díky zlepšil se mi den 😉

milda 16.03.2020

Titulek jako hrom. Lékaři varují a píše o nějakém zubejdovi, a ještě, že si myslí, že škodí. Nevim, nevím, jestli ta petrželka v té sklenici není náhodou chytřejší, než osoba , která ten článek vložila. Bezmála šedesát let jsme používali v kuchyni hliníkové nádobí, mělo velkou výhodu, neprorezivělo a neotloukalo se od smaltu . Ať už to byly hrnce, příbory, naběračky. Samozřejmě se postupem času přecházelo na nerez. Kdo trempoval, tak vaření v kotlíku a ešusech si dobře pamatuje. Grilování si bez alobalu také nedokážu představit, ale že bych ho používal v kuchyni na vaření, nebo pečení. Jinak o uvolňování hliníku z nádobí se už hovořilo v 70.tých letech minulého století.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat