Prostreno.cz

Večerní rituály, kterými do rána zkrásníte

Co mají společného kondicionér na vlasy, zubní kartáček, rukavice a ricinový olej? Víc, než byste řekli. S jejich pomocí si přičarujete dokonalý vzhled téměř bez práce! Jen musíte vědět, jak tyto zbraně efektivně používat…

Starat se o vlasy, nehty a pokožku? Tak samozřejmě, je to potřeba, ovšem řekněme si upřímně – kdo si může dovolit trávit hodiny v kosmetických salonech, lázních a kadeřnictvích! V dnešní době přece málokdo, a to jak z časových, tak finančních důvodů. Mluvíme vám z duše? Pak jistě uvítáte malá domácí tajemství, která zachrání situaci. Co pro sebe můžete večer udělat, abyste ráno vypadala skvěle?

Kondicionér? Dopřejte mu volné pole působení

Vypadají vaše vlasy jako v posledním tažení? Buďte v klidu, ani tak si na ranní pracovní poradě neuděláte ostudu. Zplihlé a vysušené nadělení si umyjte obvyklým způsobem, lehce vysušte ručníkem a použijte svůj oblíbený kondicionér. Ale ať vás ani nenapadne ho po pár minutách smývat! Hlavu si obalte ručníkem a nechte balzám dělat dobrodiní až do svítání. Teprve potom můžete pomýšlet na oplach. Vlasy budou hebké, lesklé a zkrátka úžasné!

Kartáček na zuby neocení pouze chrup

Suché a odlupující se rty nebudí zrovna ten nejhezčí a nejzdravější dojem. Jenže co s tím, když se neosvědčil ani regenerační jelení lůj? Snadná pomoc. Rty si před spaním jemně přejeďte zubním kartáčkem, na který naneste trochu medu nebo mandlového oleje. Tak odstraníte odumřelou kůži a navrátíte vašemu úsměvu opět přitažlivost.

Rukavice. Proč s nimi čekat na zimu

Nebudeme si nic nalhávat, ani vysušené a drsné ruce nenadělají extra parádu. Jedním ze způsobů, jak se to dá napravit, je použít vyživující olej či hydratační krém. Ovšem pozor, nestačí se jen namazat a čekat, jestli to zabere. Přijatou vlhkost „zablokujte“ lehčími rukavicemi a pokuste si je ve spánku nesundat. Tohle zabere!

Ricinový olej, vzpruha pro řasy

Toužíte po dlouhých a hustých řasách, ale o umělých „náhražkách“ nechcete ani slyšet? Vaše přání bude vyslyšeno, když si každý večer kápnete na řasy trochu ricinového oleje. Obsahuje spoustu vitaminů a minerálů, čímž podporuje jejich růst. Tahle voňavá výživa nezůstane bez odezvy! A pokud jde o hustší obočí, tam to platí také…






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat