Komentáře k článku

Vlkodlak 29.02.2020

Jako chemik bych byl opatrnější. Bio vlastně neexistuje. Ve všech zemích zvyšují úrodu tím že používají fosfáty.na citronových plantážích. Ve skladech používají postřiky proti hnilobje a plísním. Bohužel je to tak.

Mignon Vlkodlak 14.05.2020

Kennst du das Land wo die Zitronen blühn? Zajeďte si někdy na Amalfi.

Milan. 12.05.2020

Citrón do poloviny plodu oloupu od žluté kůry a odstraním ji jako slupku z jablka. Nevěřím, že kůra je čistá a bez chemie! Pak patřičně ostrým nožem svisle nařežu citrón do půlky plodu. Potom příčně nakrájím na kostičky citrón do vody. Následně vodu piji a pozřu i zdravou citrónovou dužninu. Nikdo mi to neradil. Dělám to tak, protože mi to tak chutná.

Kuky 12.05.2020

Lidé jsou podráždění..))) také piji citron s vodou každé ráno,hezký den fšem a myšlenky ,které zklidní vaši mysl.;-)

Kubrt 13.05.2020

Natočit si vlažnou nebo dokonce teplou vodu ? Přímo z vodovodu ? To snad ne ! ...... Beru ohřátí studené vody nějakou formou, ale užitková voda z vodovodu rozhodně zdravější varianta není, to raději tu studenou .....

tuten Kubrt 20.05.2020

A co tak čaj s citronem??? A o citronové kůře - nechce si autor kápnout do teplé vody s citronem taky několik kapek postřiků na citrony??*11*

Michaela 24.12.2020

Kůra citronu jen pokud je to Bio jinak si svaté do těla pesticidy! Ani u bio to nedělám. Nikdy nevíte jestli je to pravdu bio. Kdybych si jo utrhla z vlastního stromů tak pak sním i kůru. Jinak ne.

Marcela 08.02.2021

Citrón očistím kartáčkem a úplně v klidu nastrouhám kúru do piškotu, bábovky a pod. Rozhodně nevyhazuji peníze za nějaké bio produkty, zbytečné..... A co se týče vody s citrónovou šťávou, prostě citrón proženu lisem, šťávu vleju do vody a vypiju, můžete si dochutit i mátou, když už nic,tak vás to určitě aspoň osvěží, nejlépe po ránu.

hana 02.07.2023

ja denne pripravuji napoj vlazna voda a z pul citronu vymackam stavu a pak vyhodim, od ted uz vyhazovat nebudu

Mery 06.07.2023

Používám do vody a na pečení...

Ivana 08.07.2023

Citron používám, ale zřejmě chybně jak jsem se dočetla. Ale opravdu dělá dobře. Jen ta kila jdou hodně pomalu dolu

Karel Vinický 13.07.2023

Ten nejkvalitnější oliváč polévk.lžíci s kapkami citronu, ráno nalačno min.půl hod.před snídaní

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat