Komentáře k článku

konatovka 12.12.2017

Hokaido mě moc nenadchlo.:-O

Haja 12.12.2017

Hokaidó je úplně perfektní zeleninka, dá se z ní ukuchtit úplně všechno a ještě ta barva. Přes sezónu vypěstujeme a rozdáme tak 200 kousků. V mrazáku nakrájená na kostičky vydrží dokud se nesní. Opravdu super potravina :-)

Hana 12.12.2017

Polévku jim pravidelně, semínka zobu průběžně, umleta v mlýnku na kafe přidávám do jogurtu.

Evaave 13.12.2017

Nezminuje se zde zinek ,který také dýně obsahuje,samozřejmě nejvíc semínka,z nich se lisuje olej.Na pohlavní orgány ,prostatu ,mozek.....Olej dýnový,černé zlato.Světový primát ve výrobě mají Rakušané. Nyní je v rakouské gastronomii,potažmo v restauracích" čas dýnový".Na jaře chřestový,na který navazuje jahodový.,pak čas lišek-houbiček ,které z našich lesů vymizely....*6*Vše skvělé,luxusní ,když se umí upravit....*6*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat