Komentáře k článku

ivanka5548 26.02.2021

Tak s tímto tvrzením rozhodně nesouhlasím! Nejde totiž hodně všechno bílé pečivo do jednoho koše a říct, že každé takové pečivo je špatné. Podívejte se třeba na https://www.vasepekarna.cz. Takoví lidé to dělají s láskou a určitě není jejich cílem vyrábět něco, po čem se bude pouze tloustnout a nic nám to nepřinese. To vás musím vyvést z omylu.

chadima miloslav 22.02.2021

bageta francouzská a česká je rozdíl v mouce a to je ten problém

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat