Komentáře k článku

Vlasta Burian 13.01.2023

Ale miluji kefir a acidofilni mleko

Katka 13.01.2023

Kefír je opravdu výborný na bolavý žaludek a střeva. Třeba i proti pálení žáhy.

Drahuše 14.01.2023

Kdybych se jen napila kefíru tak hodím kosu brr.

pažout Drahuše 14.01.2023

Hází se šavle...

Jarda 14.01.2023

Já pravidelně piju fernet s tonikem a ledem , no a střeva mám v cajku - nedávný výsledek na kolono.

Ina 14.01.2023

Kefir mám moc ráda je ale drahý ,chtěla by jsem kefirovou houbičku Nemá ji někdo v blízkosti westfildu?

Eliška 14.01.2023

Má snídaně,ovesné vločky,lněné semínka,sluneč.semínka nebo dýňové semínka,trochu mléka a ovoce

Zdenka Burianová 14.01.2023

místo kefíru si dělám kyselé mléko z tibecké houby

Karel Ryšán Zdenka Burianová 14.01.2023

Tibecká houba? Odkud je?

Pepík Zdenka Burianová 15.01.2023

No přece z Tibecu.

Masunta nejosvícenější... Zdenka Burianová 14.04.2023

Tato houba je bílá a dokulata - narůstají jí v mléce další kouličky. Dá se do mléka on mléko zpracovává na zdravější složky. Pak se to pije. Mimořádně zdravé.

jana 14.01.2023

Nemá kolem Plzně někdo kefírovou houbu na prodej? Moc děkuji

Hana 16.01.2023

Jím tak jednou týdně

Karel 16.01.2023

Ano, kefír je super a má i vynikající chuť. Levnější variantou této metody perfektní očisty střev a při potížích se zácpou není nad indický jitrocel - Psyliium. Večer před spaním tak 1/2 plévkové lžíce, hodně zapít a výsledek v dopoledních hodinách? Radost pohledět! Lze ovšem konzumovat i kdykoliv během dne, večer není podmínkou. Vyzkoušejte a stolice je jak hedvábný šáteček - jak říkával můj otec, dej mu Pánbu věčnou slávu.

Jana 17.01.2023

Já si dát podle rady ráno kefír a hrst lněných semínek, tak nejen, že asi ani nedojdu do práce, ale ani moc času na pracovišti nestrávím :-D

Masunta nejosvícenější... 14.04.2023

Výrobky z kravského mléka, kromě másla, nestrávím. Lepší je to s tvrdým olomouckým tvarůžkem. Takže u mě, proběhne očista rychle a důkladně ... Dokonce kozí mléko mě jaksi také pročišťuje.

Marie 14.06.2023

Na každého působí něco jiného. Kupodivu zajímavé komentáře. Každopádně si kefír může jkaždý vyrobit sám. Ovšem musí sehnat mléko přímo od někoho, kdo má krávu. Prostě aby mléko neprošlo očistou mlékárenskou.

Karel 19.06.2023

Kysané zelí zapít pivem.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat