Komentáře k článku

konatovka 01.02.2018

Uši mi červenají, když je venku mráz nebo při sportování, když je chladné počasí.:-O

Tobias Novák 25.12.2019

Uši mi červenající vždycky večer zkouším si to chladit.

William Foster 06.03.2020

Jak píše článek: "O vysloveném vzteku v dopravní zácpě raději ani nemluvě." Samozřejmě! Jakmile mi začnou červenat uši, obvykle se pokusím strefit v autě mouchu novinami, pak vystoupím a vezmu si s sebou pochopitelně svůj kufřík. Zpravidla požaduji ve fast foodu snídani, i když už čas snídaní před pěti minutami skončil, také zajdu rozbourat pár regálů do vydřidušské večerky a následně se projdu po golfovém hřišti.

Tobias Novák 18.03.2021

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat mám každý večer kolem 7-8 hodiny červené Horké uši A na internetu je že to červená buď že vzteku když přijdete ze zimy do tepla. Ale mě se to dělá z ničeho nic nevíte z čeho by to mohlo být

Josef Šlanhof 26.10.2021

Jsem ten samý případ.

Lenka 01.02.2023

Horké a červené uši(zvláště pravé),někdy i obtěžující svědění v uchu,také problémy s kůži(ekzémy,kopřivka)...přišlo to vše v období klimakteria,pravděpodobně tedy hormonální změny.Máte někdo podobný problém, poradíte co by pomohlo?

Daniela 06.02.2024

Väčšinou večer keď prídem z práce,,,,

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat