Komentáře k článku

konatovka 07.03.2018

Sprchuji se pravidelně každý večer, ráno se pouze otužuji.*1*

jitka1963 07.03.2018

pouze se myji vadí mě chlorovaná voda loupe se mi kůže svědí mě to dělá se mě vyrážka občas si musím převařit vodu od kámošky ze studny s otrubami aby mi zmizel ekzém;-)*5*

Mirek čuník 08.03.2018

Nechápu, jak to, že jsem naživu, když jsem bydlel léta na vesnici, kde jsme se koupali (sprchovali) jednou týdně. A na vojně jsem byl jednou 6 týdnů v létě v terénu, kde nebyla ani možnost umýt si trochu více ruky. Takže si myslím, že článek je naprostý blábol. Lidská imunita je obranná funkce organismu, která se posiluje kontaktem s patogeny. A pokud jí ty patogeny odstraníme přílišnou hygienou, vrhne se imunitní systém na vlastní tělo a začínají problémy s alergiemi a jinými autoimunitními onemocněními.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat