Komentáře k článku

konatovka 03.04.2018

Opravdu naprosté minimum, jenom na telefonování a sms, jinak ho nepoužívám, není to pro mě důležité.:-O

Kamil Pokorný 03.04.2018

Hlavní problém se ve článku ale vůbec neuvádí - škodlivé elektromagnetické vyzařování!!! Více najdete na téma ELEKTROSMOG. Alespoň na noc je nutné vypínat datové přenosy a wifi a nejlépe stále a zapnout jen v nutných případech. A samozřejmě naprosto omezit délku a četnost hovorů, pustit si je nejlépe nahlas s mobilem půlmetru od hlavy a těla... případně na připojená drátová sluchátka, ale nemít mobil a hovor u hlavy, natož půl hodiny! Stát nás chrání bohužel až před zahříváním tkání,a le to je již dávno pozdě - celá řada potíží začíná na 100x nižších úrovních, než před jakými nás chrání vláda zákonnými limity...

Vladimír 09.05.2020

Obávám se, že jeden problém je zde opominutý. Díky "chytrým" hodinkám se někteří lidé chovají podivně, každých několik minut je kontrolují a při každé příchozí zprávě se na ně podívají. Jde o frekvence až 40-50 přerušení za hodinu. Brání to normální konverzaci a narušuje schopnost soustředění. Možná to hraničí až s psychozou. Pokud jsou takoví jedinci ve vedoucích pozicích, vyvolává to u nich i pocit, že podřízení nereagují dost rychle na příchozí zadání a snižuje to schopnost rozlišit důležitost věcí v jejich pořadí.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat