Komentáře k článku

Michael 07.03.2020

Zkontrolujte si nadpis :-p

Loco 07.03.2020

Skutecne bych chtel videt odkaz na tento lekarsky vyzkum Jinak to jsou pouhe kecy

07.03.2020

Nadpis neodpovídá obsahu článku, ale to je jistě účel

Oleg 07.03.2020

;-)Pořád dokola kraviny všem koho mají za vola .

Johnnie Walker 07.03.2020

Normální je, když něco napíšu, také to po sobě zkontrolovat. ...abych nebyl za hlupce. Nadpis říká opak toho co sděluje článek???!!! ? Ale pletou se i jiní, tak proč ne autor.

LuckyD 07.03.2020

kdybych mohl, tak vám napíšu něco sprostého, ale nemůžu.....

Iva 07.03.2020

Asi mělo být: a nezapomeňte na kávu. Mně by se nemohlo stát, že na kávu zapomenu. Snídani začínám pomerančem, pokračuji jogurtem se slunečnicovými semínky nebo oříšky a končím sušeným ovocem. Někdy do jogurtu přidám ovesné vločky. Tak mi to vyhovuje a tak si držím vydřenou postavu i pár let po padesátce. Nevím, zda by s takovou snídaní autoři článku souhlasili. Trochu ale zapomínají, že jsou lidé, kteří to, co oni doporučují, nebo třeba to, co konzumuji pravidelně já, prostě konzumovat nemohou z různých důvodů. Stejně jako já bych nemohla po ránu třeba vejce se slaninou nebo se šunkou, nebo tu koblihu. Univerzální rada na snídani neexistuje. Snad jediné doporučení: nevynechávat snídani.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat