Prostreno.cz

Lahodný domácí džus pro zářivější pokožku

Zbývá vám doma často mrkev, červené zelí, okurka, zázvor, červená řepa, pomeranč či limetka? Pokud no, ihned se můžete pustit do práce, protože z těchto surovin se dá umíchat nápoj, který vaše pleť ve všech směrech ocení.

Jen stěží bychom hledali ženu, která by nepečovala o svůj vzhled podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Také neustále nakupujete kosmetické produkty, jež zpomalují stárnutí, brání vývoji vrásek, zachovávají elasticitu pokožky a podporují regeneraci kožních buněk? Pak by vás mohlo zajímat, že kráse lze jít naproti i jinak – chutně, zdravě a přírodní cestou! Máme vaši pozornost? Tak pokračujte ve čtení!

Elixír mládí a dokonalé vizáže

Není žádným tajemstvím, že pleti nesmírně svědčí i správná strava. Proto je dobré zaměřit se na příjem důležitých vitaminů a minerálů. Tyto látky samozřejmě můžete čerpat z jídla. Ovšem pozor, to není jediná možnost! Cenné živiny lze získat i v rámci pitného režimu. Když si navíc takový lahodný drink připravíte v pohodlí domova, bude vám neustále k dispozici. V čem je tento zlepšovák tak zázračný?

Hydratace, pružnost a úžasná vitalita

Džus, který máme na mysli, má schopnost eliminovat toxiny a škodlivé volné radikály, čímž zpomaluje stárnutí. Díky svému složení také přispívá k potřebné hydrataci a podporuje produkci kolagenu, což je typ bílkoviny, která je zodpovědná za pružnost, elasticitu a vitalitu pleti. Jaké ingredience na jeho výrobu budete potřebovat?

Poklady z kuchyně jako TOP kosmetika

Připravte si kousek čerstvého zázvoru, jednu středně velkou mrkev, červenou řepu, celou okurku, pomeranč, limetku a trochu červeného zelí. Nejprve všechny suroviny důkladně omyjte, poté pomocí odšťavňovače získejte šťávu ze všech potravin, tedy kromě pomeranče a limetky. Jakmile získaný nektar přelijete do sklenice, vymačkejte do něj i zmíněné citrusové plody. Teď už stačí nápoj jen dobře zamíchat a konečně ochutnat vlastní omlazovací a zkrášlující „medicínu“. Když ji budete „užívat“ každý den, nejenže půjdete naproti plnění pitného režimu, také uděláte maximum pro svůj vzhled!





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat