Komentáře k článku

Irena Fábryová 15.06.2020

*5**5**5**5**5*Je to hrozné ,ale já nejím ani ovoce ani zeleninu - vůbec nic mi to neříká...banány nenávidím a na ty zubožené chemické jahody v obchodě se nemohu ani podívat , stejně na jablka a mandarinky ....a stejně na tom jsou členové naší rodiny.....jo- ti si dají pouze banány , které poliji čokoládou do pudinku...a to je vše ....trochu mraženého hrášku a mrkve snědí v riozotu .....já ne - já ho nejím. Ze zeleniny jím pouze cibuli , kterou dávám do plněných řízků....a je mi krásně.....*5*

míla 15.06.2020

většina lidí ví,že ovoce a zelenina z dovozu je samá chemikálie, tak proč to politici dovolí. a co člověk má jíst,když nemá zahrádku a nemůže si sám nic vypěstovat. podle mě je vše hnus, ale nám nic jiného nezbývá,když má málo peněz. a to i v televizi bylo řečeno,že i bio není bio. jak můžou být třeba krásné papriky z Nizozemí nebo odjinud zdravé,když je to vše uměle vypěstované ve foliácích,je tam umělé osvětlení a chemikálie,aby vše vypadalo hezky a zdravě,ale opak je pravdou. lidi,začněte kupovat naše ovoce a zeleninu od zahrádkařů a podpořte je.

Mat 15.06.2020

Pro ty naivky, co si myslí, že ovoce a zeleniny prodávaných v ČR se to netýká - samozřejmě, že ano! Stačí trochu zagooglit a podívat se na výsledků testů iDnes, dTest, A Dost a dalších. I v ovoci a zelenině prodávané v ČR jsou mraky pesticidů, včetně těch vypěstovaných přímo zde (a dokonce v některých případech je jich v té naší víc než v té dovezené, naši zemědělci prostě jedou na zisk a ostatní je nezajímá).

56gogo 15.06.2020

co to píšeš tady napiš to hygienikovi!! pořád je přehnojené pole , ovoce je kontaminované , maso je jedovaté atd před rokem nás napadali že máme jedovaté jídlo , ovoce atd no a teď vyšlo na povrch že nám to záviděli , jezdili to tu nakupovat tak jsme museli zrušit ČSN a začít dělat blivajz jako u nich , ti co to dovolili ke zdi za velezradu !

Kment 56gogo 15.06.2020

to je komentář... :-) Kdo nás před rokem napadal a co nám záviděl? Kdo, kam a co jezdil nakupovat? A jaká ČSN byla loni zrušena? gogo, gogo .... ty jsi snad narozená/ý v 56. :-))

Petra 15.06.2020

Při dnešních kontrolách z úřadů a limitach které jsou nastaveny v ovocnarstvi a zelinarstvi nemyslím že by se našli v českém ovoci pesticidy a tak dále ba naopak

Filip Petra 15.06.2020

V českém možná ne. Ale omrkni kolik ovoce v supermarketu je českého...

Tomrien 15.06.2020

V Americe možná, ale tady máme úplně jiné normy a sledování kvality potravin

Kment Tomrien 15.06.2020

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) jo to mě pobavilo....

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat