Komentáře k článku

Roman 14.03.2020

Další recyklát paní Urbánkové na téma rizik instantních nudlí/polévek a jejich nebezpečí lidské zdraví. Hádám, že díky řádění koronaviru a zásobování trvanlivymi potravinami opět našla svou příležitost. Žádné relevantní důkazy nebo odkazy na zdroje jejího tvrzení jen "vědecký tým", ale opět jen nepotvrzené fámy podobné těm, které šíří antivaxeři aj. Když se tu šíří bědy o TBHQ, tak proč autorka nezmíní i jeho známější název v potravinářství jako "éčko" E319? Jednak proto, že to asi neví a kdyby se snažila to zjistit, tak vy věděla, že E319 obsahuje i spousta jiných trvanlivých potravin a ne jen instantní nudle.

Wert 14.03.2020

Nevim, jim to dlouho ,mam 3 deti A z toho 2 dospely. S tou impotenci to asi nebude tak hork. Cim budete strasit priste?

Václav ze z Plzně a ze z Petřvaldu 05.11.2021

Chodím do jednoho Albertu, který po remodelingu většinu čínských polévek vyřadil, například Yum Yum. Dneska jsem byl v Albertu, který Yum Yum má, a tak si možná po pár letech mohu připravit tuto polévku.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat