Komentáře k článku

Petr 05.08.2018

Hrách doma máme všichni rádi. Soja jde jíst, když se okoření. To-fuj jsme zkusili, pak nabídli slepicím a nakonec biopopelnici. Máte někdo nápad, co s tím dělat, aby to šlo pozřít?

vera 06.08.2018

Hrášku nebo hrachu. Mladého zeleného hrášku nebo suchých hrachových semen? Jím z toho doporučovaného vše kromě tofu. K tomu nemám důvěru a zatím jsem to ani nekupila ani neochutnala, natož pozřela. Je to, myslím, vysrážená bílkovina ze soji.

xena 06.08.2018

a má co autorka mysly? jednou píše hrách, pak hrášek... zelený luskový hrášek je zelenina, sušený hrách (zelený nebo žlutý) je luštěnina. Takže mezi hrachem a hráškem je velký rozdíl, ale asi autorka neřeší!!!

Kristyna04 09.08.2018

Ani jedna potravina nepatří mezi mé oblíbené

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat