Komentáře k článku

Hovězí připravuji málo.Vařím jen guláš nebo roštěnku a to jednou za čas.

Alík 15.09.2018

To jsem nikdy neslyšela a to jsem již dost stará. Hovězí vařím hodně často a žádné podobné příznaky jsem nikdy neměla.

lefalo 15.09.2018

Ty příznaky platí nejen u hovězího,ale při požití jakéhokoliv špatného masa(nebo špatně připraveného). Navíc,například vepřové se musí tepelně upravovat déle než třeba to zmíněné hovězí *4*

zdenka 16.09.2018

To by to maso muselo být z krávy týden zdechlé,zakopané v hnojišti.Jinak je to blbost dobrá tak na strašení a nábor vegetariánů.

Anet 16.09.2018

Maso už 21 let nejím a je mi fajn ;-)

Michal 17.09.2018

Boha jeho co je to zas za kecy největší šance něco chytit je u kuřecího ve vepřovém zase rád vzniká botulotoxín hovězí naopak je velice odolné proti zkažení a následné otravě běžně se dopuručuje ho před přípravou nechat několik dní odležet. Ostatně už jste někdy slyšely že by se někde prodávalo vyzrálé nebo stařené kuře ? proč se hovězí jako jediné docela běžně pojídá syrové ? Jasně když je řezník nebo dodavatel hovado zkazí se cokoliv ale to poznáte na první čichnutí když ho rozbalíte. Tak prosím přestaňte prosím strašit lidi a raděj jděte chroupat mrkvičku.

mizerap 17.09.2018

Poměrně zavádějící článek míchá páté přes deváté. Pokud jde o problémy e-coli nebo salmonely, výrazně větší pravděpodobnost než z hovězího je u masa drůbežího i u vajec, v BIO případech i u zeleniny nevhodně BIO hnojené. U tataráku je větší problém ve vejci než v mase. Také ryby jsou v tomto ohledu výrazně nebezpečnější (10x nižší trvanlivost). Žádný z daných problémů nesouvisí přímo s HOVĚZÍM. Také je vysoce problematický výraz OTRAVA - to většinou znamená interakci s látkou přímo způsobující problém. Naopak interakce s mikroorganismem či virem bývá nazývána ONEMOCNĚNÍ.

Alex 29.06.2020

Jo, u znamych jsne snedli nepropeceny biftek a po 4 hodinach nas to skolilo, je taky. Priserne. Bolesti zaludku, bricha, stale na zachode... no peklo. Jeste meli zbytek. Tak to dali do laborky u dr a bylo to z toho.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat