Komentáře k článku

vera 02.10.2018

Američtí vědci už vynalezli ledacos, podprsenku, atomovou pumu i dvoudílné plavky. Ještě nevynalezli marmeládu z nafty. A tak z dlouhé chvíle ... Moje matka nemá žádné vrásky, má 88 roků. Je absolutně zdravá, až na nějaké ty stařecké neduhy - vyšší tlak, vyšší cukr apod. Moje teta - matčina švagrová neměla žádné vrásky, měla osteoporózu. Můj otec neměl žádné vrásky až do svých 80 let, kdy zemřel. Měl anginu pektoris a Alzheimerovu chorobu. Pleť bez vrásek nebo s vráskami zdědíme po předcích. Spíš jsem si všimla - na ženách, že když nemají vrásky, nemají moc husté vlasy. Když mají husté vlasy, mají vrásčitou tvář. Ale já nejsem americký vědec a nevzala jsem si vzorek z 45 milionů žen. U mužů, nevím. O otci jsem už napsala. Můj muž neměl vrásky a zemřel na rakovinu prostaty. Co myslíte, mělo to nějakou souvislost? Jeho matka neměla vrásky a zemřela na srdeční nedostatečnost. Tady by se am. vědci trefili. Mně je teď sedmdesát let, a představte si, nemám vrásky, nemám příliš husté vlasy, mám svoje zuby, mám křečové žíly. Na co zemřu? Na co se mám těšit?

Miriam vera 05.10.2018

Máte pravdu,moje babička taky neměla vrásky ,byla dost nemocná,silná cukrovka ,srdce,klouby a zemřela v 80letech a vlasy měla husté.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat