Komentáře k článku

Paja 21.03.2020

Chtělo by si nastudovat více materiálů o vstřebávání medu do organismu. ......a ne tady plácat nesmysly na pár řádcích. Nic se nemá přehánět ani hloupost. Bzuku zdar Paja.

Jiří Kalvach 21.03.2020

Zase se haraší blbostí jedinců? To je k nevíře, o čem všem se dá dnes číst i pochybovat. Asi národní nemoc? Všeho s mírou, to přece víme od útlého věku! Nechte si ta hloupoučká varování postupně před vším, co jíme!

Pepan Farmář. 20.03.2020

Sladím s ním vše a hlavně kávu kdo je proti tak je.....Med je jedinečný.

Věrka 20.03.2020

Všeho s mírou - platí i u medu.

karl 20.03.2020

med je to nejlepší ze sladidel

Petra 20.03.2020

Milá paní Urbanová, rozumím vaší práci bulvární novinářky, která ani vůbec nemá představu o čem píše. Určitě není náročné opsat několik názorů z různých webů do jednoho článku, který nedává smysl. Omlouvám se, že jsem k vám příliš osobní. Myslíte si, že tato práce je pro vás podstatná a užitečná a chcete dále pracovat v této profesi? Doopravdy už nemáte v sobě krásnější smysl života? Přeji vám mnoho štěstí a zdraví. Držte se!

Věrka Petra 20.03.2020

Petro, myslím, že paní má vždycky dobré, kvalitní články. Ještě jste asi nečetla nic od JUHY, píše myslím do Zdravého stravování nebo od Štěpána - Sazenička nebo tak cosi o zahrádkaření. To byste poznala ty znalosti! RADY!Vyjadřování! Češtinu! Stoupal mi vždycky tlak, už tam nechodím ani omylem. Tady si čtu ráda.

Zdena 20.03.2020

Denně lžička medu, postaví na nohy i dědu !

Zdeněk 20.03.2020

Konzumuji med denně 1 plnou velkou lžíci ve vlažném čají již mnoho let. Neužívám alkohol a nekouřím.Nedržel jsem nikdy žádné diety. Je mi 91 let a jsem v celku zdráv až na to, že jako správný chlap si tak trochu " pěstuji prostatu". Snad i ten med měl na ni léčivý vliv, že se ozvala až tak pozdě ?

pepík Zdeněk 20.03.2020

Souhlasím,lžíci vlastního medu denně - vše OK - jen ta prostata

Jiří Kalvach pepík 21.03.2020

moc dobře, Pepíku, také tak jím, a je to ideální sladidlo do zázvorového čaje. Těch 91 let je úplně v normálu.

Milan 20.03.2020

Já používám tak deset roků k snídani a zatím jsem bez problému za celou dobu jsem neměl chřipku a nebyl jsem očková.

Petr Bačák 20.03.2020

Vcelarim nekolik let a muzu vam spolehlive napsat ze jediny kvalitni med je od svych vcel a tomu verim a chutna a uzdravuje.A jak rika stare vcelarske prislovi:Kazdy den jedna lzice medu dela z dedy neposedu:-)Po zime se vzdy tesim az zase dostanu zihadla.

skoda 20.03.2020

30kg medu ročně a v 85letech nemít zdravotní problémy perfektní imunitu je lepší jak poslouchat nesmysly reportérů

Andy 20.03.2020

Pokud myslíte ten hnus, který se dnes nazývá med za šílené peníze?a když si přečtete původ a obsah, tak nevím, země původu většinou Čína,a země EU.a příměsi všelijaké.kde je český med z včela Předboj, když sklenička stála 8,30,-Kčs??? tmavého, krásného,pravého medu.nenažraní kapitalisti už neví,jak nás okrádat.dnes uslintaná sklenice této hmoty cca 150 korun,to někdo spadl na hlavu,a z osmého patra.

Věrka Andy 20.03.2020

Andy, tady určitě nikdo nemyslí tu předraženouhrůzu ve sklenicích z obchodů, co se anid medem nazvat nedá, ale NORMÁLLNÍ MED = od známého včelaře.

Jiří Kalvach Věrka 21.03.2020

Andy, měl byste se přece jen trochu léčit. Něco se vám muselo přihodit, když píšete takové trapné úvahy. Máte velký vztek, tak to vás jediné omlouvá. červený hadr, že?

Honey 20.03.2020

Autor článku by měl omezit konzumaci psychotropních látek...

Olda 20.03.2020

Je jasné že nikdo nesni kilo na posezeni.sám jsem vcelar a používám na slazeni všeho a celý rok nejsem nemocen

Mirek (76) 20.03.2020

;-)Znal jsem čtyři včelaře, kteří se včelami a medem zabývali celý život. Každý z nich se dožil téměř stovky ( i jejich manželky). Na jejich rady si taky medím...:-)

Zdena Mirek (76) 22.03.2020

Přeji Vám hodně zdravíčka vím o čem se mluví, jsem ještě mládě jak mi říká moje kamarádka meduji též leta a med miluji nadevše, také mám své včelaře od kterých si kupuji od jejich včeliček med.*5* *5* *5**5* *5* teprve mi bude 70 let :-D

bobo 20.03.2020

sladím medem již dlouho -cca 30 let-bez alergie,bez obezity a bez LÉKÚ !!!!!

Toník 20.03.2020

Vyserte se na med. Jde nám o život a vypatlanci začnou o škodlivosti medu ...To by se jeden z:-p toho posral !!!>:(

Radim 20.03.2020

Med sotva může mít nižší glykemický index než běžný cukr. Je to totiž směs jednoduchých cukrů glukózy a fruktózy, cca 70 - 80 %. , 15 - 18 % vody a a 1 - 2 % u květových medů a až cca 7 % u medovicových medů ostatních látek, vyšších cukrů, bílkovin atd. Glykemický index medu tedy odpovídá směsi glukózy a fruktózy. Co se týká alergií, med obsahuje jako příměs , ve velmi malém množství pyl těch rostlin, ze kterých včely med nasbíraly. Ve včelařské praxi se doporučuje právě proti pylovým alergiím typu senné rýmy, kdy pravidelná konzumace medu z příslušné rostliny nejméně o měsíc, dva dříve než příslušná rostlina rozkvete výrazně snižuje intenzitu každoroční pravidelné senné rýmy alergika. Množství medu v pylu je velmi malé a pyl je v medu vázaný, takže se nedostává na sliznice ani do plic a tak nebezpečí alergické reakce prakticky není.

vros 20.03.2020

Ano,to jsou teď nejdůležitější zprávy

Rosťa 20.03.2020

Jsem včelař a tento článek vidím jako návod ke konzumaci bílého zla, jak jej autor dal do odrážek.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat