Komentáře k článku

Filip Svoboda 20.03.2020

Chybí zásadní sdělení, a to: pozitiva a přínosy konzumace medu jsou obrovské, oproti tomu možné negativní vlivy naprosto zanedbatelné. Obecně nelze než doporučit jeho konzumaci.

Martin 20.03.2020

Vážený pane, žádné blbosti. Nikdy jsem nebyl na nic alergický. Med jsem konzumoval v malých dávkách až do svý 39 let. Potom, po jedné lžičce medu v čaji mě vezla rychlá s plnou parádou, dvě dávky adrenalinu a nevím kolik kapaček. Po čtyřech dnech v nemocnici a dalších dvou měsících jsem se dozvěděl, že jsem extrémně alergický na med. Takže žádné blbosti ....Nejste tak chytrá/ý jak si myslíte...

inka Martin 20.03.2020

Souhlasím . Je mi 73 a nikdy jsem neměla žádnou alergii až po medu. Každý den jsem snídala krajíček chleba s medem a začala jsem mít potíže kožní i zažívací. Byla jsem na med zvyklá od dětství. Tatínek měl několik úlů. Jenže med který kupuji v obchodu je jiný. Výrobce to míchá s medem z Ukrajiny, Mexika a jiných státu . To je zřejmě ten problém.

Kotelk 20.03.2020

Co to píšete za blbosti? Anafylaktický šok po medu? Kde jste na to přišli? Obsah pylových zrn v medu je stopový. Naopak pravidelná konzumace medu z místa bydliště dokáže zmírnit alergické reakce na místní pyly.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat