Komentáře k článku

Martin 18.07.2023

Poslední odstavec je zcela mimo. Modrání kůže se týká užívání stříbrných sloučenin (obvykle solí), ale je hojně využíván jako protiargument. Jinak, za léta používání, žádný problém. A to, že nepatentovatelné antibiotikum někomu vadí je asi pochopitelné...

18.07.2023

Vůbec nevím, kde bych to sehnala.

Pepa 21.07.2023

Seženete v každém velkém lékárenskén řetězci. Např. https://www.benu.cz/pletova-tonika-a-vody POZOR na alergii na stříbro. Pokud risknete vnitřní užití, neužívejte vyšší koncentraci jak cca 10ppm. Správná funkce vylučování nutná (játra, ledviny) Co nejdéle podržet v ústech (cca10 min.) ideálně vstřebávat sliznicemi. např úst. Doporučuji najít nějakou diskusi o KS a něco si o tom přečíst.

jana 17.07.2023

lidé se vrhají na právě doporučované a to je chyba. Nikdy se nic nemá přehánět.

Iveta 17.07.2023

Koloidní stříbro používám léta a nemohu si ho vynachválit. Ale používám ho, na čištění pleti, dezinfekci zubního kartáčku, hojení ranek, nenapadlo by mě ho užívat vnitřně.

čaroděj. 17.07.2023

Na Jablonecku se používá.kol.stříbro,při bižuterní a sklářské výrobě.Tento článek,považuji za paskvil.Znal jsem Němce,který celý život pracoval se stříbrem.Měl zašedlou pleť z jontů stříbra.V osumdesáti letech protancoval celou nos,byl zdravý jako řípa.Tyto blbé články chtějí strašit lidi.,a jdou na ruku,vvýrobcům předražených guazi léků.Kol stříbro,zabírá na cca.520.druhů patogenů,nebezpečných pro člověka.Pokoušíli se o mne angína,vystříkám si ůsta a druhý denProč ma menší částice a lépe se všude dostane.,vše v pohodě.Pozor.lépe je používat koloid s nižším číslem,ppm.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat