Prostreno.cz

Proč své vlasy ošetřovat růžovou vodou

Připravuje vás rozčesávání mokrých kadeří o rozum i ledový klid? Dopřejte jim přírodní kondicionér v podobě růžové vody. Ta také urychluje růst, zabraňuje vypadávání, hydratuje a bojuje proti lupům. Potřebujete další pádné důvody, proč si ji pořídit?

Že růžová voda přišla do módy teprve nedávno? Ale kdeže. Jisté prameny uvádějí, že první zmínky o její výrobě pocházejí už ze 7. století. Ačkoli na ni kdysi obyvatelé Bulharska, Turecka a Persie nedali dopustit, do Evropy se tenhle voňavý zázrak dostal až koncem 1. poloviny 19. století. Proč je voda z růží tolik výjimečná? Tyto důvody vás utvrdí v tom, že vaše vlasy se bez ní neobejdou!

Snadnější rozčesávání? To jste si přáli

Je jakýkoli zásah hřebenem do vaší hřívy doslova o nervy? Zřejmě vás napadlo, že spásným řešením by mohl být nějaký ten kondicionér. Pokud vám můžeme poradit, zvolte takový, v jehož složení není ani stopy po chemii, tudíž korunu krásu zbytečně nezatěžuje. Ano, mluvíme o růžové vodě! Mimochodem, tenhle poklad nabízí poctivou dávku živin, které zlepšují kvalitu kštice a zacelují konečky. To nezní špatně, nemyslíte?

Dejte vale lupům. Jednou provždy

Protože má uvedená blahodárná tekutina skvělé hydratační schopnosti, efektivně bojuje proti lupům. Obsažené vitaminy, minerály a esenciální oleje jsou účinnou zbraní na záněty kůže, což je jen ku prospěchu věci. Pokud už si s otravnými lupy nevíte rady, zkuste se svěřit „do rukou“ růžového zlepšováku. Možná budete příjemně překvapeni, jak báječně funguje!

Rychlejší růst? Ano, to také

Vůbec byste se nebránili tomu, kdyby vaše hříva rostla o poznání rychleji? Pak byste měli vědět, že voda z „královny květin“ vám tohle vroucné přání může splnit. Je vědecky prokázáno, že stimuluje vlasové folikuly a zabraňuje nadměrnému vypadávání, přičemž obnovuje pH na pokožce hlavy. Zkuste si její malé množství přidávat do šamponu, nebo si s ní pravidelně masírujte kořínky. Výsledky se dostaví co nevidět.





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pizza se smetanovým základem

(1 hlasů)

Brokolicové placičky

(1 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat