Komentáře k článku

FMach 18.10.2019

Dnes už to není maso je to jen hmota pro zisky a je jedno zda to zabíjí. Ani vlády světa nemohou toto přiznat, jídla je čím dál tím méně a lidí více. Klima se mění a tím i zhoršuje kvalita základních surovin a je jich nedostatek a tak se musí nahrazovat náhražkami a tím mizí chuť i další kvalita a tak se musí uměle dochucovat a dobarvovat a se stávají jedovaté pro lidi, ale zisky jsou zisky a daně jsou daně a státy z toho žijí a politici se na tom pasou a tak nikdo nic zásadního pro to neudělá. I Anglická královna a její rodina mají své soukromé a zdravé potraviny a jídlo ze supermarketu nejí. Toto samo stačí jako důkaz a proto se dožívají ve zdraví vysokého věku.

K.K . 20.10.2019

Článek lepší jak myšlenka ! Slátanina čehosi a výsledek jak uzený z . . . ! Proč kdejaký IQ tykev , a těch je internet spousty , se snaží vypotit a ještě blbě opsat něco !? Nebýt reklam za každým , tak by tady byl hladomor .

Ji Vin 21.10.2019

Proč se píše o mase, které je 60 až 80%. To už není maso. To je směs čehosi. Maso je maso a musí být třeba i se špekem 100% a bez přídavků.A uzení? Jen v kouři a to aspoň 12 hodin podle intenzity tepla. Začouzení není uzení ...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat