Komentáře k článku

sqr 20.05.2020

....výsledný text považuji za vykonstruhovaný nesmysl - obzvláště když dochází k závěru, že ovesné otruby je vhodné používat jako doplněk k ovesným vločkám! Zdravý styl života se zcela spokojí s tím, že zařadíte oves jako plnohodnotnou složku své stravy, ať už v podobě ovesné kaše s ovocem nebo skořicí k snídani, nebo coby doma sestavené mu:esli podle toho, co sezóna právě dala. Případně můžete zkusit i méně známé způsoby jako třeba ovesné placičky atd. - a k ničemu z toho nepotřebujete otruby! Tzn. obyčejný oves, který pracně a draze zbavíte jeho středových částí. Takže proč se zabývat tím, co všechno prospěšného otruby nabízejí, když zatajíte to nejdůležitější srovnání: co mají otruby oproti ovsu jako takovému navíc? (cenu a nějaké ty fáze průmyslovéhoo zpracování... jinak jsou chudší!).

Michal 20.05.2020

Kdysi se otruby dávaly prasatům !!! To nám ta civilizace opravdu-"pokročila" !!!!

Jája 22.05.2020

Z ovesných otrub si peču Dukanovy houstičky :-p

Líznerová Martina 22.05.2020

Ovesné otruby jsou opravdu velice prospěšné. V článku zaměňujete ovesné otruby s ovesnými vločkami a to jsou dvě rozdílné věci. Psal někdo, kdo tomu nerozumí. Je to škoda.

Jaroslava 27.11.2023

Citim se skvele, perfektni snidane s jogurten.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat