Komentáře k článku

Tomáš 05.07.2020

Už dávno byl popsán mechanizmus tloustnutí při konzumaci umělých sladidel: Produkce inzulínu je řízena kromě cukru v krvi i signálem z mozku na sladkou chuť. Mozek tedy povzbudí produkci inzulínu, který "zlikviduje" cukr v krvi, který mohl ještě dlouho vzbuzovat pocit nasycení. Člověk dostane hlad a jde se najíst...

Tomáš 10.07.2020

Tomáši, máte pravdu. Ale o to přece výrobcům " otravin " jde. Přimět " ovčany " v vyšší konzumaci, tudíž k vyšším ziskům. ;-)

jinej já 17.07.2020

Nějaká skutečná studie? Ne(za/pod)placená výrobcem toho čí onoho? Dvojitě zaslepená? Nebo jen takové to "odborníci říkají...".

26.07.2020

Čím sladit při diabetu?Stevie,nebo stevalin?

Miloš Rechtorovič 27.07.2020

Nejvíce mi chutná DiaChrom červený a tu a tam obyčejný sacharin.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat