Komentáře k článku

eva 03.11.2020

u mladych, lidi a deti se muze jednat i o Waardenburgův syndrom pak nejake kvasnice nepomuzou ani nahodou,lekarka me na to upozornila uplne nahodou, kdyz se ptala odkdy mam nad celem bily pruh a vsechny 3 dcery to maji take, jedna ma sem tam bilou rasu od narozeni , druha ma rozdilnou barvu oci a je nositelem take, treti je take nositel ale zatim se vyrazne neprojevilo, je mala, stesti, ze nemam syny, z rejme by trpeli hluchotou. Malokoho z lekaru napadne udelat test, pokud nekdo sedne, pred dvacatym rokem zivota.

Blanše 19.07.2020

mám syna a ten začal šednout po 16 roce byla jsem u kožního a ten řekl že se mu to zastaví nebo bude šedivět

eva Blanše 03.11.2020

at synovi udelaji test na Waardenburgův syndrom ;) vsadim se, ze ho ma

michal 19.07.2020

Za to z vitamínu B-52 Vietnamci v šedesátých letech šedivěli ze dne na den !!

Eva 18.07.2020

Tak nevím, jak to je s tím vitamínem B-12. Já měla po 50. roce potvrzenu anemii z nedostatku B-12tky a na rozdíl od sestry, která je mladší a měla ji dost, tak dodnes nemám šedivé vlasy, a to už mám blíž k 70ti než k 60.ti

Super Saiyan God 18.07.2020

Ne ty vole, šedivéni je dukaz hříchu člověka kdo stárne je satnuv otrok ktery je proti přirode

Marie 18.07.2020

Od puberty jím pivovarské kvasnice, od dvaceti kouřím...první šediny jsem měla v 55 letech :)))

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat