Prostreno.cz

Zeštíhlující kameny noste stále u sebe

Drahé kameny a minerály jsou takovou magií přírody. Lahodí oku, působí na zdraví a pomáhají zvládat různé životní situace. Třeba tu, kdy se vás kila navíc drží jako klíště. Chcete se jich zbavit? Pak u sebe noste tyhle krystaly!

Ti, kteří se snaží zhubnout, vědí, jak těžké je zbavit se byť jednoho kilogramu tělesné hmotnosti. Všechno je to o disciplíně, správném stravování i pohybu. Jelikož bývá náročné odolat nástrahám, třeba emocionálním chutím, je každá pomoc dobrá. Víte, které kameny u sebe mít, pokud toužíte po štíhlejší postavě?

Modrý apatit

Nadměrné přibývání na váze je často důsledkem nezdravého vztahu k jídlu. Převezměte kontrolu nad tím, co jíte – a vyhněte se frustracím ze selhání. Psychická pohoda totiž při snižování tělesné hmotnosti hraje zásadní roli. Lákají-li vás dobroty s vysokým obsahem sacharidů a cukru, pak je pro vás vhodný modrý apatit. Tenhle kámen potlačuje hlad, podněcuje ke zdravému stravování a zvyšuje účinnost metabolismu.

Sodalit

Křišťál v barvě královské modři podporuje metabolismus a intuitivní uvažování, krotí duševní zmatek, povzbuzuje při výběru zdravých potravin, tlumí chutě, stres i napětí. Sodalit zároveň posiluje nervový a imunitní systém, čistí lymfu a celé tělo od toxických látek. I on je tedy vhodným kamenem napomáhajícím hubnutí.

Bílý křemen

Čirý křemen pomáhá člověku správně si vybrat jídlo, ten bílý zase odstraňuje únavu, podporuje tvorbu hormonů štěstí (endorfinů), aktivuje činnost srdce a krevní oběh, čistí krev od tuků, posiluje plíce, žaludek, játra, střeva a ledviny. (Pro zajímavý bílý křemen nemusíme chodit daleko, jeho naleziště je na Vysočině.) Svým majitelům pomáhá při dosažení cílů.

Avanturín

Avanturín vyjadřuje pozitivní vibrace, příznivě působí na štítnou žlázu, snižuje hladinu cholesterolu, podporuje metabolismus a nervový systém. I on je skvělou volbou.

Howlit

Účinky howlitu ocení ti, kdo trpí impulzivním přejídáním. Howlit zrychluje metabolismus a díky tomu také pomáhá s hubnutím, zároveň snižuje cholesterol a jako bonus chrání zuby před zubními kazy.

Minerály a drahé kameny mohou být součástí šperků, nicméně pokud jsou větší, sevřete je v dlani, meditujte s nimi, dávejte je pod polštář, nebo schovávejte v kapse. Udrží vaši fitness soustředěnost a motivaci.






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat