Komentáře k článku

Siraellen 04.08.2021

jím hodně zdravě

Jana. 01.08.2021

Dobrý večer. Je to těžké, tato nemoc si nevybírá. Ani čas a věk člověka. Ale určitě dělat vše Nekouřím, nepiju, cvičím. Jíst zdravě. Stres je také spouštění. Tato nemoc mi vzala mamku. Určitě se hodně hlídám. A moje sestra také.

Daniela Novakova Jana. 02.08.2021

Máte pravdu,ale myslím, že se také hodně jedná o dědičnost. Také jsem žila zdravě a před 5 lety mi začalo být zle,po všech vyšetřeních nastal šok, nádor prorostlý z dělohy do břicha, metastáze v plicích, střevech,atd. Následovala operace,kdy mi odebrali prakticky co šlo i včetně žlučníku,slstreva, kusů tlustého i tenkého,dělohu,vaječníky, uzliny. Pak , když jsem se nějak sebrala,tak mě vypsali 3 cykly chemoterapií a 60 ozařování,k tomu mi ,ale řekli, že je jen 8% naděje, že to zabere,byl červenec a a já neměla být do Vánoc. Po důkladném rozvážení,jsem odmítla veškerou následnou léčbu, rozhodla se tu trochu času dožít v klidu. No a co říct, už je to 5let, je mi dobře,na žádné následné vyšetření nepůjdu, vím,že mám všude metastáze,ale každý den,týden,rok si užívám na plno, předpověď zaplať bůh nevyšla. Smířila jsem se z myšlenkou na smrt a jsem psychicky v pohodě, převedla barák,postarala se o vše další a teď žiju s klidem a radostí. Píšu to proto, že je důležité přijmout situaci jaká je, nenechat se zabít depresemi,to je to hlavní.

Háňa 01.08.2021

Jste tatar a neumíte česky? Moc to nechápu

Ja na 31.07.2021

Dobrý večer, myslím, že je jen třeba selský rozum, vše s. Mírou, samozřejmě. Nekourimobcas pijí zdraví. Plzeň, důležitá je také pozitivní mysl, mít rád také samsebe, vážit tím. Pádem chápete i druhé, důležitá je i pozitivní energie, těšit. Se z každé maličkosti, k etinky přírody, že svítí slunce, atd někdy je to těžké, ale takový je život. Přeji hezký večer a pozitivní mysl, více s Andy v tomto životě, myslím, že se lidé. obecnemálo smějí. 😁😁

Milan Švehla 31.07.2021

Snažím se jíst zdravě a cvičím nekouřím nepiju a stejně mě trápí nemoce tak nevím už nevěřím lékům

Jana Tomesova Milan Švehla 01.08.2021

To děláte moc dobře že nevěříte lekum neboť to je cesta do pekel, věřte sobě a doplňujte důležité látky bylinkami v jakékoli formě. Chce to ale něco o nich vědět. Jana

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat